Здравейте всеки ден минавам по едно кръстовище на което с времето знака стоп първо някой го беше бутнал на земята а и след време изчезна и остана само 10-15 санта от тръбата.Та въпроса мие какво е правилото кой е с предимство и кой не.И примерно при евентуална катастрофа кой ще е виновния?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво е правилото при липсващ знак на кръстовище?
Collapse
X
-
fihi
Ако и другите знаци на кръстовището ги няма би трябвало да се води нерегулирано, и тук важи правилото за десностоящия. Но ако един от знаците все още съществува и се вижда от участниците в движениет(макар и да се вижда в гръб) то кръстовището си е "регулеруемо". Има такива въпроси в листовките. Като ги намеря ще ги пусна, за да онагледя написаното по-горе.
-
fihi
nikki_sixx написа:...и да има знаци... и да няма, най-добре е очите ти да са на 8. И давай път на десния...винаги когато нямаш знаци!А най-добрия съвет е - прочети си ЗДпП.
Коментар
-
fihi написа:nikki_sixx написа:...и да има знаци... и да няма, най-добре е очите ти да са на 8. И давай път на десния...винаги когато нямаш знаци!А най-добрия съвет е - прочети си ЗДпП.Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
Vladim написа:Ех, колега... взел си книжка преди 3 години най-много, а си забравил закона вече...Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
nanobanano написа:Човек да не забрави 1-2 закона,въпреки че това не помня да съм го знаел все пак имаш право на 5-6 грешки при листовките :D
Коментар
-
Immortal написа:nanobanano написа:Човек да не забрави 1-2 закона,въпреки че това не помня да съм го знаел все пак имаш право на 5-6 грешки при листовките :DFiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
fihi
Immortal написа:А на въпроса - можеш да ползваш правилото за дясно-стоящия, САМО АКО на нито една от другите улици в кръстовището няма знак, указващ предимство - т.е. ромб, обърнат триъгълник или осмоъгълник.
Коментар
-
Аз пък като съм с предимство не се оглеждам.Хич не ми пука,тоя живот съм го отписал отдавна,ако ще да ме утрепят зад ъгъла. :D Ама не ме разбирайте погрешно,когато не съм с предимство не рискувам друг живот и се оглеждам :D То излиза че може да ме утрепят ама важното е да не съм бил виновен Ей много се отпуснах и бая глупости написах тая вечер :D Утре камикадзето пристига в София и очаквайте ново задръстване :DПП:Все пак не съм тръгнал да се самоубивамFiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
fihi
nanobanano написа:Аз пък като съм с предимство не се оглеждам.Хич не ми пука,тоя живот съм го отписал отдавна,ако ще да ме утрепят зад ъгъла. :D Ама не ме разбирайте погрешно,когато не съм с предимство не рискувам друг живот и се оглеждам :D То излиза че може да ме утрепят ама важното е да не съм бил виновен Ей много се отпуснах и бая глупости написах тая вечер :D Утре камикадзето пристига в София и очаквайте ново задръстване :D
Коментар
-
fihi написа:nanobanano написа:Аз пък като съм с предимство не се оглеждам.Хич не ми пука,тоя живот съм го отписал отдавна,ако ще да ме утрепят зад ъгъла. :D Ама не ме разбирайте погрешно,когато не съм с предимство не рискувам друг живот и се оглеждам :D То излиза че може да ме утрепят ама важното е да не съм бил виновен Ей много се отпуснах и бая глупости написах тая вечер :D Утре камикадзето пристига в София и очаквайте ново задръстване :DFiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар