Току що получих това съобщение от мои приятели в ПАЛМА ДЕ МАЙОРКА :Кажи на всички от контактите ти в Skype, да не приемат никой с името" martin_ludiq " , защото това е вирус който поврежда целият хардуер! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО го предай на всички в контактите ти, защото ако някой от тях го приеме, ще зарази и теб автоматично !!! Предай го дори и на хората който са извън линия...!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ВНИМАНИЕ!!! Скайп Вирус!
Collapse
X
-
Ако препратиш това съобщение на още 10 човека!1. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - до 24 часа ще те огрее такова щастие, че ще спреш да крадеш от Диазепама на баба си.2. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - злият пес на гадния ти съсед ще бъде сгазен от пиян шофьор на трамвай.3. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - този, в който си влюбен(а) ще ти почука на вратата и ще те помоли да правите секс... или поне да се ожените.4. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - до 48 часа баща ти ще те попита дали искаш да ти купи БМВ или Порше за следващия рожден ден.5. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - цицорестата секретарка на шефа ще дойде в офиса ти и ще ти направи свирка.6. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - ще спечелиш от Тотото. Ако никога не си купуваш фишове, ще ти подарят един и пак ще спечелиш!7. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - полицая, дето те спря онзи ден, само за да те рекетира някой лев, до 24 часа ще бъде уволнен за неприлично поведение - секс с полицейско куче на оживена улица в 5 следобед.8. Ако препратиш това съобщение на още 10 човека - жена ти никога вече няма да те кара да изхвърляш боклука. Ако си жена - мъжа ти никога вече няма да предпочете да гледа мач, когато дават любимия ти сериал -Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Само по себе си това съъобщение предтсавлява вирус или както искате го наричайте. Представете си само - ако 2 от всеки 10 човека се вържат на това, и го пратят на всичките си контакти, каква верижна реакция се получава - изпращат се милиони битове информация, която е наълно безсмислена, но задръства трафика. Сега да ви кажа - не приемайте нищо от ник с име BaiIvanOtBusmanciEMangal, защото съдържа вирус. Изпрати това на всичките си контакти незабавно (А има хора с по няколкостотин контакти.... )
Коментар
-
emzo написа:Интересно как един код ще повреди всичкия хардуерNino написа:Ужас... сигурно е СПАМ.... баси многу болни мозъци има!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Както доказаха в предишни теми - не разбирам нищо от компютри, но как може даден контакт да е "вирус"???Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Както доказаха в предишни теми - не разбирам нищо от компютри, но как може даден контакт да е "вирус"???
Коментар
-
lov написа:jenshen73 написа:Както доказаха в предишни теми - не разбирам нищо от компютри, но как може даден контакт да е "вирус"???
Коментар
-
SHB написа:Да не седиш в skype me режим :P Тамън си мислех че им е минала модата на тези съобщения-изпрати това на 1389573585 души. Първия ми сблъсък беше много отдавна.Тегля си аз някакво файлче,не помня за какво ,цъквам два пъти и о’чудо!Изпрати съобщение на целия ми контакте лист...Колко съм писал че е спам-изтри ми се клавиатурата.Някакво просто скриптче с променено разширение колко може да ти вгорчи живота.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар