Знам ,че колата не е Фиат ,но все пак е неприятно ако се случи ....Благодарим ви предварително!!!http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=28147&hl=
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помагайте: Открадната кола!!!
Collapse
X
-
Да ти кажа честно, ако наистина е използвана за отвличане и грабеж, едва ли ще я разкостват.Най-вероятно е да я изоставят някъде (дано да не я запалят).Казвам това, защото и на мен ми откраднаха кола и извършиха грабеж с нея.2-3 часа след подаване на сигнал я откриха изоставена. Писах показания в 4-то, после отидохме до колата, взеха отпечатъци и коетое най-странното - върнаха ми я веднага. Но като реших да я запаля - не можеше.Оказа се, че са прецакали стартера и може би затова са я оставили там. (стартера се беше буквално стопил)п.с. Когато отидох до районното да подавам сигнал, дежурния ме успокои с думите:"ооо, тя вече е в някой гараж и е разкостена" и продължи да си пуши.На т’ва му казвам полиция.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Когато отидох до районното да подавам сигнал, дежурния ме успокои с думите:"ооо, тя вече е в някой гараж и е разкостена" и продължи да си пуши.На т’ва му казвам полиция.
Коментар
-
Здравейте на всички колеги...... Искам да Благодаря на всички които приеха тази случка присърце.... В крайна сметка всички ни свързва страста ни към колите и високите скорости..... Сега е момента да покажем че можем да бъдем единни, а като сме заедно сме по-силни!!! Аз не искам нищо друго освен ако някой я забележи Хондата моля да звънне на 0898417518, 166 или в най-близкото РПУ! Чрез вас ще имам очи в цяла България!БЛАГОДАРЯ!п.п.Оглеждайте се и в междублоковите пространства и паркинги..... Има вариант да я захвърли на някой паркинг!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар