Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изненади по колите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

snake написа:
    Valentin_V написа:
    Аз като ходя по паркинзите на големите магазини спирам по диагонал че да не ме удрят с вратите.
    И аз гледам да спирам на чорчик и къде ли не се свивам, но винаги ме докопват случайно шляещи се колички или някой все пак решава и той да спре като мен и ми удря вратата. Наистина не се вълнувам вече от дреболии, няма спасение.П.П А някой да знае или помни култовата дума "чорчик" откъде идва ?
    Ние така като деца викахме когато играехме на дмабилки и имаше някакво препядствие казвахме така и го махахме :D
    Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Тук съм разказал мойта история за оставяне на колата за 10-15 мин. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...8&highlight=И две емблеми откраднати пред блока.
      FIAT Nuova Punto 1.2 8V
      FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
      ...and justice for all

Коментар

Докато бях студент в София веднъж осъмнах с ... без предно стъкло! На пежото/309/ предното стъкло не е лепено и с макетно ножче - кръц и долу! п.п. чорчик и другите като миске или пък джамини май само при нас са се ползвали,като гледам колегите ,които ги споменават от къде са!
        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
          .....п.п. чорчик и другите като миске или пък джамини май само при нас са се ползвали,като гледам колегите ,които ги споменават от къде са!
          Чорчик и ние сме го използвали,но другите думи дори не съм ги чувал.

Коментар

Забелязал съм, че колкото по й трепериш на една кола, толкова повече пострадва, вече започнах да мисля само за техническото им състояние не че дребните кусури не ме дразнят но все пак ми е по-спокойно като не им обръщам голямо внимание.
            FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
            Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

"Чорчик" поне в Пазарджик казвахме, когато при игра на бобчета (топчета, билички) нещо ни пречи да се прицелим и заставаме на друго място, но на същото разстояние от топчето, което целим .
              Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                "Чорчик" поне в Пазарджик казвахме, когато при игра на бобчета (топчета, билички) нещо ни пречи да се прицелим и заставаме на друго място, но на същото разстояние от топчето, което целим .
                Ние при това действие казвахме "справка" :D Последен офтопик от мен
                Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)

ZFA16000002608488

ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!

Коментар

Jimy написа:
                  п.п. чорчик и другите като миске или пък джамини май само при нас са се ползвали,като гледам колегите ,които ги споменават от къде са!
                  "Чорчик" със сигурност се използва и в Русе Останалите думи не ги знам, обаче А иначе, поне досега злоумишлени актове по колите си не съм намирал. Случвало се е да ми чупят бронята и да ми поогънат ламарините на паркинг или пред нас, но да ми направят нещо нарочно, още като че ли не.Дано така си остане.
                  She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Ето какво заварих днес аз.Е аз от вчера си знам ама
                    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

MartoModev написа:
                      Ето какво заварих днес аз.Е аз от вчера си знам ама
                      Какво се е случило с това стъкло
                      Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Сутрина на паркинага на блока ми-двете ми гуми издишнати със развъртяни винтили....
                        Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

Коментар

Пред работата, идва един от "съседите" (кара голф 2, случайност), вика това е мойто място, моля те не спирай тук, казвам ти просто . Викам добре, няма да спирам. 6 часа съм на работа толкова ли не може да изтърпи. А и през работното ми време места бол.Мина седмица, две някъде, спрях си колата до неговата. След работа, гледам, червени петна, явно от вратата на голфа. Ама нямаше вдлъбнато, изчисти се със спирт, и айде. Видях пича на другият ден, викам леко с вратите, не си ми нправил нищо, ама просто внимавай.Тоз като почна, много близо съм му бил спрял до колата, едвам влязъл, та леко усмихнат, изкарва ме мен виновен. Аз винаги като спирам гледам да има място за вратите, просто с цел да не опират в мен. Ако е тясно въобще не се бутам. Много се ядосах, премълчах, си, обаче се сетих че собственичката на фирмата в която работя, живее над нас в същата кооперация, и е домоуправител на същата.Та казах и че момчето с голфа много се дърви, и как мястото било негово, и не може така. Тя вика, а той иска ли да викна общинарите да махнат ламаринения гараж на баща му, който заема място за 4 коли, защото е поставен надлъжно, и е на общите части където всички си паркираме колите .Направила му е забележка, и на него, и на баща му. Разбрах че са били проблемни хора, и че не ги харесват много в блока. Вече не спирам до него, пък каквото ще да е.
                          00' Bravo 105 JTD

Коментар

Преди време ми я надраха от край до край от едната страна. На предната врата и калника е до грунд почти... Оня ден гледам, че имам още един детайл за пребоядисване - другият заден калник. И по предният капак някой е "рисувал... Всичко това се случва пред къщи т.е. няма как да съм спрял на мястото на някой, при това съм паркирал културно и не преча на никой. Пешеходците си имат към три метра и нещо да си минават... Изпадам в недоумение как може да има такива хора, които правят мръсно ей така без нищо... М@йната им! Вече съм спрял да се нервя. Драскат ни колите, понеже ни завиждат
                            Alfa 159 SW 2.4 Ti
                            Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                            "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Преди години на старото ми Пунто ми бяха счупили задната чистачка ,бяха оставили и автографи с ключ,някой си беше оставил отпечатък от обувката на огледалото и естествено и то беше счупено и темподобни разни безобразни и то все от един и същ човек,където и да спра в града,но една вечер го спипах съвсем случайно в едно заведение :D отиваме с приятели да пием по кафенце,паркирам си измитото и лъснато Пунто и влизаме вътре садяме и аз се усещам че съм си забравил цигарите и излизам да си ги взема от колата и хоп ,кой да видя.....един индивид които се опитваше да ми сложи още един автограф с ключа си, след 5 минутно респектиране от моя страна на същия индивид, физическите издевателствата над моята кола спряха,аз си допих кафето а индивида беше 7 дена в болнични! Сега където и да ме срещне в града ме заобикаля от 50м. и всичко това....заради една жена! Много комплексиран народ има!А на Марея спрях да обръщам внимание вече колко леки хлътнати има по вратите от любезни шофьори при паркине, и един комшия една вечер ми досмачка задния калник и т.н. Вкрайна сметка така е като колите ни са "улични" и има толкова безмозъчни хора!Ако не се лъжа думата "чорчик", "кестерме","миске","чешма" и много други са чуждици остали от турския език,благодарение на дългогодишното "присъствие" в България!
                              Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V 97г.с АГУ
                              Fiat Bravo SX 80 16V 99г. с ГИ АС

Коментар

Драскотини на всеки са правили(говоря за дребни разбирасе), но когато ми счупиха предното стъкло и то на рожденния ми ден, е това вече беше прекалено
                                Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                                Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Working...
                                X