Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Принципен въпрос за каране без книжка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

style34 написа:
    Абе, че си е виновен той - виновен е, а и са му взели книжката вече веднъж, сега ПТП...явно не му е чиста работата. Но дрго е по-важното в случая - КЪДЕ по дяволите е колежката ele да дръпне една лекция по случая??? :D
    Вие сте нетърпими гадни заядливи типове Колежке lilimnwr, това mnwr е министерство на вътрешните или външните работи? Ако не е тайна, де. А иначе по темата колегите вече са казали всичко...
    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Vladim написа:
      style34 написа:
      ...Но дрго е по-важното в случая - КЪДЕ по дяволите е колежката ele да дръпне една лекция по случая??? :D
      След последните ни препирни каза на лични, че за известно време мислила да си спести форума...
      еее , не !!

Коментар

Immortal написа:
        Не, не мисля. Поне никъде в закона не пише такова нещо (а умишлено го прегледах точно заради това дали няма да има удължаване. Не, няма. Само от 100 до 300 лв... малко ли ти се виждат?
        не, но слава Богу няма да ги плащам аз
        Manowar forever!

Коментар

gantcho написа:
          Колежке lilimnwr, това mnwr е министерство на вътрешните или външните работи? Ако не е тайна, де. А иначе по темата колегите вече са казали всичко...
          идва от MANOWAR колега благодаря
          Manowar forever!

Коментар

nikki_sixx написа:
            Vladim написа:
            Поредната малоумност...
            Абсолютно! А на авторката препоръчвам... вместо да се занимаа с гупости - да седне да прочете некоя книжка... пък може и ЗДпП
            ми търсих в нета кво следва при такива работи веднъж, ма не стигнах до задоволителен резултат и затва реших да ви попитам все пак! пишеше за същото нарушение някъв друг член и се отказах да му умувам над проблемите П.С извинявам се за поредните постове, имам някъв проблем с нета, няма да правя повече така
            Manowar forever!

Коментар

lilimnwr написа:
              gantcho написа:
              Колежке lilimnwr, това mnwr е министерство на вътрешните или външните работи? Ако не е тайна, де. А иначе по темата колегите вече са казали всичко...
              идва от MANOWAR колега благодаря
              I seeeeeeeeee....
              She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Working...
              X