Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Програма за Безжичен Интернет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Докато си намеря Бравока, обикалях насам натам и с едно Eee PC и линукс си заемах малко нет да гледам обявите и да звъня
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз давам свободен достъп до wireless със 128битов ключ. Който успее да разбие паролата - ще му подаря рутера.
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
        Аз давам свободен достъп до wireless със 128битов ключ. Който успее да разбие паролата - ще му подаря рутера.
        Е не всички като теб са специалисти. Токущо реших да проверя какво е положението около мен и статистиката е 6 мрежи от които 2 не са защитени и се влиза. За останалите предполагам само на кого са и не вярвам някой който поне малко да е в час да не успее да ди разбие.
        BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Колкото по-дълга е една парола и особено, ако е комбинация от малки и големи букви + цифри, толкова по-трудно става декодирането й. Много такива дешифриращи програмчета за различни цели са минали през ръцете ми. Някои оптимистично заявяват, че прогнозното време за дешифриране на дадена парола е 4 дни :D . Който има търпение, да чака... То си е алгоритъм, требе му време. Като задачата за "Търговския пътник (Salesman)" или както аз му виках "Селския мен" : изглежда много проста като алгоритъм, но се оказва, че ако избереш очевидния алгоритъм, са нужни години, за да се стигне до решението.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Brute Force по принцип му викат някой, програми който въртят всички възможни комбинации от зададени им числа и символи (букви и/или знаци), само че я хванеш паролата я не я хванеш, както писа по-горе колегата, може да отнеме дни.

Коментар

jenshen73 написа:
              3 минутен WEP крак на 128 битов ключВсеки уважаващ себе си оператор на WiFi рутер вече ползва WPA WPA премахва проблема със статичния ключ при WEP. И тъкмо разбият ключа и той се сменя Макар че и той се разбива с подбиране на ключовата дума ...Ето софт за Уиндоус но не знам дали става за нещо http://airdump.net/airowizard-windows-wlan-hacking/ По долу в горната страницата има линк за сваляне. Тествай го и ако стане ми изпрати рутера по пощата

Коментар

Държа на думата си И Извинете - рутера ми бил с wpa2 Но не е проблем да сетна 128 битов WEP ключ ... @lov: Вярно е, че има много хора, които не си заключват мрежите, но ... кой да им обясни, че тегленето на интернет е най-малкия дявол??? Един нотариус на 40метра от моя офис до оня ден му беше отворена мрежата и редовно пусках по един лист с разпечатка: "МОЛЯ ПОВИКАЙТЕ СИСАДМИНА ДА ЗАКЛЮЧИ МРЕЖАТА" - това продължаваше от февруари
                Steliyan's Life!

Коментар

jenshen73 написа:
                  Държа на думата си И Извинете - рутера ми бил с wpa2 Но не е проблем да сетна 128 битов WEP ключ ... @lov: Вярно е, че има много хора, които не си заключват мрежите, но ... кой да им обясни, че тегленето на интернет е най-малкия дявол??? Един нотариус на 40метра от моя офис до оня ден му беше отворена мрежата и редовно пусках по един лист с разпечатка: "МОЛЯ ПОВИКАЙТЕ СИСАДМИНА ДА ЗАКЛЮЧИ МРЕЖАТА" - това продължаваше от февруари
                  aehEHaehaehaehaehAAhe тва пръсна :D ,
                  Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

ilkor написа:
                    jenshen73 написа:
                    3 минутен WEP крак на 128 битов ключВсеки уважаващ себе си оператор на WiFi рутер вече ползва WPA WPA премахва проблема със статичния ключ при WEP. И тъкмо разбият ключа и той се сменя Макар че и той се разбива с подбиране на ключовата дума ...Ето софт за Уиндоус но не знам дали става за нещо http://airdump.net/airowizard-windows-wlan-hacking/ По долу в горната страницата има линк за сваляне. Тествай го и ако стане ми изпрати рутера по пощата
                    не се справих. никак даже - тези краквачки искат специален хардуер. Нито мрежовата карта на лаптопа, нито USB D-Link, нито на 2 клиентски лаптопа ... нито един от тези не тръгна с кракващите WPA/WEP и т.н.Пробвах и няколко програми твърдящи, че свалят WEP128 за до 30мин. еми... освен, че си загубих времето ефектна е нулев. Явно паролата jenshen73 идва трудна
                    Steliyan's Life!

Коментар

Всичко се краква бе хова. Еле па хот спотс, да не говорим за Wi-FI кемерите на KAT..... Всичко.
                      Код:
                      Aircrack-ng 0.8                   [00:00:00] 2 keys tested (37.20 k/s)                           KEY FOUND! [ 12345678 ]      Master Key     : CD 69 0D 11 8E AC AA C5 C5 EC BB 59 85 7D 49 3E                      B8 A6 13 C5 4A 72 82 38 ED C3 7E 2C 59 5E AB FD      Transcient Key : 06 F8 BB F3 B1 55 AE EE 1F 66 AE 51 1F F8 12 98                      CE 8A 9D A0 FC ED A6 DE 70 84 BA 90 83 7E CD 40                      FF 1D 41 E1 65 17 93 0E 64 32 BF 25 50 D5 4A 5E                      2B 20 90 8C EA 32 15 A6 26 62 93 27 66 66 E0 71      EAPOL HMAC     : 4E 27 D9 5B 00 91 53 57 88 9C 66 C8 B1 29 D1 CB

Коментар

Малко оффтопик, ама вече почва да ме е страх да пиша тука, бахти хакерите дето има тук И както беше лафа - "Господи пази ме от ламерите, от хакерите аз сам мога." - или нещо от сорта Поздрави.
                        Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

LiGuru написа:
                          Всичко се краква бе хова. Еле па хот спотс, да не говорим за Wi-FI кемерите на KAT..... Всичко.
                          Ами колега, ако имаш ходене до Варна - там те чака безплатен рутер http://www.aircrack-ng.org/doku.php?id=simple_wep_crack

Коментар

Re: Програма за Безжичен Интернет

Huku написа:
                            Баща ми ми кара камионче (абе цял ТИР си е ) Та има си ЛапТоп и си пуска УайърЛес където хване. Но много от сървърите са заключени и не може да им използваш нета. Искали 4 цифрена парола за влезеш. Та проблема е следния, друг шофьор казал на баща ми че сина му, му качил програма която за 4-5 минутки прекарва всички числа и хваща кода и може да се използва интернета. Някой знае ли или нещо подоно с което да използваш безжичният интер който хващаш, макар и да е с парола
                            А замислял ли си се, че тия мрежи са заключени за да си ги ползват само собствениците им и неоторизираният достъп е един вид кражба?
                            Lancia Y, 1.2, 60

Коментар

трябва да събира пакети 2дни за да разбие уеп кода ако е уеп иначе има такова нещо, пък кодовете не са 4 цифрени ами зависи поне 16 символни Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                              Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
                              Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

Бе гледам умни хора сте се събрали все я измислете някой тънкост сега за смартфоните трябва ми някоя програмка за ВЕП кейовете не съм претенциозен говорим за ОС симбиан S60 3то поколение na nokia e65, че тука навсякаде ме дропва на бош хваща обаче да знаете :Р И ако някой ми обясни защо като хващам добре обхват зарежда и ме изхвърля пишеше нещо гейтвуей и изчезва за секунди мрежата и после пак. Питам тука щото онея от хардуер бг се праят на тарикати и не пишат все едно не са виждали телефон на нищо не отговарят
                                Fiat punto 1,1
                                Fiat bravo 1,6 16v
                                Fiat bravo 2,0 20v
                                Honda civic 1,5
                                BMW e30 '84 150+hp Opel Omega B '98 116hp back to HGT, Peugeot 306, Astra F...

Коментар

Working...
                                X