Баща ми ми кара камионче (абе цял ТИР си е ) Та има си ЛапТоп и си пуска УайърЛес където хване. Но много от сървърите са заключени и не може да им използваш нета. Искали 4 цифрена парола за влезеш. Та проблема е следния, друг шофьор казал на баща ми че сина му, му качил програма която за 4-5 минутки прекарва всички числа и хваща кода и може да се използва интернета. Някой знае ли или нещо подоно с което да използваш безжичният интер който хващаш, макар и да е с парола
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Програма за Безжичен Интернет
Collapse
X
-
Другия шофьор да демонстрира и да каже на баща ти коя е програмата. Според мен лъже. Най-малкото може да си сложиш на рутера каквато си искаш парола, не само четири цифри, като ПИН код на СИМ или дебитна карта ... може и много повече цифри и букви да е.Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
-
Нормално кодовете за безжичните мрежи не са 4 цифрени, а 10 цифрови, и от в 16-тична система ( 0-9 + A-F).Освен това повечето мрежи са заключени и по мак-адрес на ползващите ги устройства.Например мойта мрежа с "тази програмка" колегата на баща ти ще я гледа през крив макарон.На практика допускам, че може и да има "хакерски" програмки, които да събарят някои защити... но едва ли са толкова разпространени.Иначе има доста незаключени мрежи, аз например вкъщи ползвам неограничен интернет, и сложа ли си "вирелес", няма да го заключвам. Нека ползват хорицата. И аз понякога ползвах комшийските мрежи. И сега има 2 незащитени.Обаче през МТЕЛ Хоумбокса не мога да си позволя да съм ларж, щото там всеки надхвърлен ГБ е 100 кинта
Коментар
-
колеги на практика има такава "програмка"...имам я на ЦД дори...но е по скоро цял набор от програмки и т.н. отколкото една програмка която за 5 мин прасва WEP или друг ключ...това не става толкова лесно...реално със цд-то което имам отнема не повече от 10-15 минути ако знаеш какво правиш но не е за всеки...ако някой иска мога да му го пратя представлява едно Live CD с Linux и е окомплетовано с най-добрите програми са хакване на wireless. Изпробвал съм го и работи добре.Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Immortal написа:Струва ли си да седиш по 10-15 минути някъде и да се опитваш да ръчнеш някоя мрежа, като за същото време ще идеш до най-близкото ОМВ или до центъра на града, където има бол заведения с Wi-Fi и все ще се закачиш за някое?!?
Коментар
-
Immortal написа:и сложа ли си "вирелес", няма да го заключвам. Нека ползват хорицата.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Immortal написа:emzo написа:Най-просто казано баща ти няма да може да се справи.По-сложно казано, ползва се линукс дистрибуция и поддържан от нея безжичен адаптер, подходящите програми и WEP криптирана мрежа пада за около 8-9мин :DF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар