Има ли такава програма която може да отброява колко листи е отпечатал принтера?Ако има значение принтера е HP 1005 Laserjet.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Програма брояч за отпечатани листи.
Collapse
X
-
здравей, колега!мисля, че това ще ти свърши чудна работа >> http://www.softpedia.com/get/Office-...r.shtml@spark: точно този принтер няма брояч ...Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
bubachko
По принцип, всеки по-нов (съвременен, не като годинки) принтер прои щеш или не отпечатаните страници. Използва се за гаранциите, определяне кога трябва да се сменят някой работи и други разни такива... трябва само да намериш конкретно от къде се разпечатва системата конфигурация и там си пише всичко
Коментар
-
@Tornado - self test-a на принтера дава така информация.Мисля, че беше с един бутон принтера.По един от двата начина:1. Както е изключен се натиска и се държи бутона, пуска му се захранването и след няколко секунди се пуска държания бурон.2. Натискаш и задържаш бутона, докато не разпечата тест пейдж.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Ей, вярно бе... 8014 страници е избълвал моя... бравос!С тестовата страница става номера. Tornado, можеш да си пускаш една тестова сутрин и една на другата сутрин и така ще знаеш през деня колко страници са излязли от дупката му на принтера Ако е програмка, тя може да бъде излъгана. Щото като ги хвърли в буфера на принтера, вече ги брои за разпечатани, пък може да му спреш захранването на принтера и всъщност да не се разпечатат. Затова е най-добре принтера да дава тая информация, не компа.
Коментар
-
Аз пък се кефя на точно тоя testpage на моя принтер - тонер за 2500 копия е отпечатал 4200 страници Баси...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар