И моята жена ползва Тойота. Не разбирам от характеристиките на тези машини. Едва ли е висок клас, но машината работи вече 15 години и няма нито една повреда. Сега я ползва сравнително рядко, но в началото си е шиела дрехи напълно само с тази машина. Ако съвременните модели на Тойота са със същата здравина, не знам какво повече може да се иска.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ! Избор на... домашна шевна машина!
Collapse
X
-
Съживявам темата с подобен въпрос.
Singer, но какъв?
Трябва да може да шие по-дебели материали, един подгъв на дънки примерно, както и еластични материи.
Загледах се в Singer Supera 5523 и SINGER Heavy Duty 4423, но се замислям дали изобщо имам нужда от такъв клас машина. И все пак масовите са по 300-400лв., та едни 100-150лв. отгоре не са проблем.
Та, сондирам мненияAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа: Преглед на мнениетоЗагледах се в Singer Supera 5523 и SINGER Heavy Duty 4423...Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Моята е почти същата като тази https://bazar.bg/obiava-29779967/she...singer-samba-4 , на моята таблото е бяло. Не съм я разглабял да видя дали са пластмаси или не, но съм много доволен. Част от плота може да се маха и да се шият ръкави и крачоли без проблем, тази опция я няма на доста от машините. Части се намират за нея.Последна редакция от NikMar; 21.12.2020, 18:06.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар