За съжаление не ме разбирате. Аз не казвам че не сте прави - а че сте твърде крайни. И че ако се поведе такъв спор може да се води вечно и след всеки пример ответната страна да дава контра пример. И така няма да стигнем донякъде.Пък Хитлер изобщо не ми се коментира.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Държава ли ... !?
Collapse
X
-
истината е ,че колкото и да се говори,спори с пише никога неможе сравняваш онова време с сегашно,тогава с 180лв си имал всичко,от което имаш нужда а сега с 180 я ми обясни за кое по напред??Истината е,че двете времена си имат свойте добри и лоши страни.Страхът винаги го е имал и винаги ще го има,а за убииствта знам още по-добре,защото прадядоми му се е разминало на косъм и лично той ми е разказвал как се е криел да не го хванат.Не съм живял в това време и не искам да споря с хора който знаят какво е било,но пък нали това е свободна държава(да бе да свободна е за някои)и всеки си има право на мнение
Коментар
-
Buch написа:.....мале спора се изостри.... :D Колега СХБ, упрекваш другите че защитават своята теза изхождайки от негативизма на сегашното.......ами погледни темата пак и виж откъде тръгваме...[...]., а ти запали като сух кибрит.....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар