Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Държава ли ... !?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За съжаление не ме разбирате. Аз не казвам че не сте прави - а че сте твърде крайни. И че ако се поведе такъв спор може да се води вечно и след всеки пример ответната страна да дава контра пример. И така няма да стигнем донякъде.Пък Хитлер изобщо не ми се коментира.

Коментар

истината е ,че колкото и да се говори,спори с пише никога неможе сравняваш онова време с сегашно,тогава с 180лв си имал всичко,от което имаш нужда а сега с 180 я ми обясни за кое по напред??Истината е,че двете времена си имат свойте добри и лоши страни.Страхът винаги го е имал и винаги ще го има,а за убииствта знам още по-добре,защото прадядоми му се е разминало на косъм и лично той ми е разказвал как се е криел да не го хванат.Не съм живял в това време и не искам да споря с хора който знаят какво е било,но пък нали това е свободна държава(да бе да свободна е за някои)и всеки си има право на мнение

Коментар

Buch написа:
        .....мале спора се изостри.... :D Колега СХБ, упрекваш другите че защитават своята теза изхождайки от негативизма на сегашното.......ами погледни темата пак и виж откъде тръгваме...[...]., а ти запали като сух кибрит.....
        Ами паля се защото съзирам проблемите на настоящето в миналото.България не започва да съществува от 89.Проблемите ни сега имат някакъв генезис.Но уви доказваме като нация,че сме късопаметни.Ако не разбираме коерна на проблема ,как можем да го решим?Мога да ти кажа какво според мен трябваше да се направи преди 20 години за да не се стигне до това положение.или преди 50.Сега какво трябва да се направи е въпрос с неограничен брой неизвестни.Всъщност отговора на задачата е ясен -нарича се правова държава.Не е ясно решението .

Коментар

SHB написа:
          ............Всъщност отговора на задачата е ясен -нарича се правова държава.Не е ясно решението .
          Ето това ми харесва и предполагам всички сме на едно мнение.......Решение винаги има.......въпрс на време и на акъл

Коментар

Working...
          X