Извинявам се предварително на всички и най-вече на колегите от екипа модератори за това , че нарушавам малко правилата на форума, ама в Купувам не влизат толкова много хора.И все пак - търся 1бр тас като този на снимката - 14 цола.Ако някой има 1-2-3даже и 4бр - пак искам да ги взема.Приемам предложения на ЛС.Оставяйте си телефоните там - аз ще ви търся.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся ето такъв тас...
Collapse
X
-
Ако много те дразни, вземи от задно дясно и сложи отпред. Пък отзад няма да го виждаш толкова често Аз иначе ако някъде видя такива, ще ти се обадя веднага, но си мисля че са оригиналдъ на колата и няма да намериш никъде, освен на някоя морга от разглобено такова Пунто, или ако някой колега си е сложил летНи джанти и тасовете са му излишни...Успех!И честито за новата придобивка! Спотайваш се нещо, едва-едва си смени подписа
Коментар
-
Yavor написа:Айде бе колеги, че ще трябва да купувам пазарски ментета в неделя ако не намеря....На предно ляво съм без тас и много ме дразни!Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Immortal написа:И честито за новата придобивка! Спотайваш се нещо, едва-едва си смени подписаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Кола с желязни джанти и без тасове е грозна, но с 3 таса е още по-кофти. Докато си намериш тас, купи си за 2 лв. някакъв тас от автоморга, който не е фрапиращо различен от твоите и го сложи на задна дясна гума, там най-рядко попада погледа .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Yavor написа:Айде бе колеги, че ще трябва да купувам пазарски ментета в неделя ако не намеря....На предно ляво съм без тас и много ме дразни!
Коментар
-
Лошото е че не ми се дават ~ 80лв за 4 таса - предпочитам да дамо още толкова за някакви не кой знае какви лети джанти.Ако изпадне отнякъде 1 или 2 бройки - супер ще е...Айде бе колеги, дайте нещо да намерим че много ме дразни.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
-
Аз съм с такива точно на бравото и също търся 1 че го счупих, ама на по нормална ценаhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Аз ПОДАРЯВАМ такъв:И ТЪРСЯ такъв:Успех в търсенето колега!! Откакто аз търся установих, че Фиатските тасове са толкова различни, че няма накъде повече!! Може би за всеки модел различна модификация има различен тас! Ужас!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
infineon написа:Аз съм с такива точно на бравото и също търся 1 че го счупих, ама на по нормална ценаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар