Здравейте на всички,вече съм горд собственик на мареа комби,преди време бях писал във форума че си търся такава и помолих за съвет.Благодаря на всички които откликнаха благодарение на вас успях да се ориентирам във избора си.Колицата е екстра, година 99 всички екстри пасна ми от първо каране ще пратя и снимки.От тук насетне сигурно ще имам доста питания докато навляза в материала :D незнам само защо всички като чуят Фиат и една добра дума не казват колицата хич не е лоша и се надявам да ми служи вярно с всичките и дребни недостатъци ако има такива.Още веднъж благодаря на всички които помогнаха със съвети.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мареа 1.6 16v, комби. Нов потребител.
Collapse
X
-
Честито и много безаварийни километри! Само приятни емоции с колицата ти пожелавам. А лошите приказки за марката да ти влизат от едното ухо и да излизат от другото - те са от голфаджии и квартални пишман-майстори, които не са виждали такива двигатели и за тях "немското си е немско".Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Добре дошъл и на добър път, колкото до добрата дума от нас я имаш. Мислиш ли че другите марки не правят проблеми, имам един познат на който му намерих Голф 3 /94 г. за 2000 лв., това си хареса не искаше Фиат, но по него имаше няколко дупки по купето и най интересното се оказа че и картера му е изгнил на места което направо ни шашна. Така че карай си колицата и да не ти пука за чуждите мнения нали не плащаш данък обществено мнение.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
gantcho написа:Честито и много безаварийни!Ха, ама ти си ми и съсед Внимавай как паркираш, че ще ти я издраскам с гвоздей без да ми мигне окото Само прати снимки :DFiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
-
ogi28b написа:Брава ’99 г. ELX има с всички двигатели, защо да няма и Мареа HLX с 1.6?She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
bagercho написа:Съжалявам, че не по темата, ама като стана въпрос - каква е тая модификация St. Moritz?Marea Wekeend 1999 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар