Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мареа 1.6 16v, комби. Нов потребител.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Мареа 1.6 16v, комби. Нов потребител.

Здравейте на всички,вече съм горд собственик на мареа комби,преди време бях писал във форума че си търся такава и помолих за съвет.Благодаря на всички които откликнаха благодарение на вас успях да се ориентирам във избора си.Колицата е екстра, година 99 всички екстри пасна ми от първо каране ще пратя и снимки.От тук насетне сигурно ще имам доста питания докато навляза в материала :D незнам само защо всички като чуят Фиат и една добра дума не казват колицата хич не е лоша и се надявам да ми служи вярно с всичките и дребни недостатъци ако има такива.Още веднъж благодаря на всички които помогнаха със съвети.
    Marea Wekeend 1999 1.6 16V

Re: Мареа 1.6 16v ,комби.Нов потрбител.

fiatini написа:
    всичките и дребни недостатъци ако има такива.
    Ти иначе няма да усетиш тръпката от това да караш Фиат...

Коментар

Честито и много безаварийни километри! Само приятни емоции с колицата ти пожелавам. А лошите приказки за марката да ти влизат от едното ухо и да излизат от другото - те са от голфаджии и квартални пишман-майстори, които не са виждали такива двигатели и за тях "немското си е немско".
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Честито и много безаварийни!Ха, ама ти си ми и съсед Внимавай как паркираш, че ще ти я издраскам с гвоздей без да ми мигне окото Само прати снимки :D
        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Добре дошъл и на добър път, колкото до добрата дума от нас я имаш. Мислиш ли че другите марки не правят проблеми, имам един познат на който му намерих Голф 3 /94 г. за 2000 лв., това си хареса не искаше Фиат, но по него имаше няколко дупки по купето и най интересното се оказа че и картера му е изгнил на места което направо ни шашна. Така че карай си колицата и да не ти пука за чуждите мнения нали не плащаш данък обществено мнение.
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

gantcho написа:
            Честито и много безаварийни!Ха, ама ти си ми и съсед Внимавай как паркираш, че ще ти я издраскам с гвоздей без да ми мигне окото Само прати снимки :D
            Айде изгубихме го като потребител на форума.. край.. Към колега - Честити колега ! Много безаварийни километри и много хубави моменти с нея!Поздрави.
            Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....

...E90..incoming..!!

Коментар

Честито и от мен! Пък като ме видиш из Младост свиркай! И аз живея там
              ex '96 Bravа 1.6 16V LPG

Коментар

Честито колега и все пак да те питам наистина ли имаш всички екстри, защото аз досега Marea HLX 1.6 16V не съм виждал.Най-слабите май са 1.8i 16V.
                '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

Брава ’99 г. ELX има с всички двигатели, защо да няма и Мареа HLX с 1.6? А какво означава Браво GT - че е с 1.8 ли ?

Коментар

Добър избор колега Честито и много безаварийни километри.Със здраве да си я караш. Чакаме снимките
                    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

ogi28b написа:
                      Брава ’99 г. ELX има с всички двигатели, защо да няма и Мареа HLX с 1.6?
                      Освен, че не съм виждал 1.6 HLX, мисля, че и наистина не са се предлагали с такова ниво на оборудване.http://www.autoweek.nl/carbaseresult...1&cache=noНа този линк даже няма и 1.8 HLX, а такъва кола съм виждал
                      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Съжалявам, че не по темата, ама като стана въпрос - каква е тая модификация St. Moritz?
                        '01 Fiat Marea HLX Weekend JTD 110
                        '01 Citroen Xsara Break 1.6i 16V 109 hp

Коментар

bagercho написа:
                          Съжалявам, че не по темата, ама като стана въпрос - каква е тая модификация St. Moritz?
                          Ами незнам има си всичко без кожен салон в смисъл,климатроник,ел.стъкла,ел.огледала,регулиран е на седалката по височина,халогени,още дребни копченца за температуа на вън и т.н. незнам мен ме удовлетворява.Колата е 1.6 16v 103 коня,по каталог погледнах води се нещо от сорта на мареа bipower,каквото и да значи това.Регулиране на волана 2 аербега такива дребни радости като я снимам ще я видите.Специални поздрави но комшиите в младост :D ще я видите тя е с един странен цвят който в КАТ го писаха черен ама определено не е черна немога да определя какъв е цвета

Коментар

fiatini написа:
                            по каталог погледнах води се нещо от сорта на мареа bipower,каквото и да значи това.
                            Bipower е с метанова уредба или газова.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

[quote="Tornado"]
                              fiatini написа:
                              по каталог погледнах води се нещо от сорта на мареа bipower,каквото и да значи това.
                              Bipower е с метанова уредба или газова.[/quote не на бензин си е

Коментар

Working...
                              X