Тука може да поспорим малко със теб но няма да има смисъл,моето куче има на сметката си 1 коза ама по твоята логика това е брутално,животното не мисли като теб и мен.Това че не обичаш влечуги не ти дава право да ги убиваш поне така си мисля аз ама ти си хуманен човек и трябва да избавиш човечеството от тази студенокръвна твар.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазете домашните си любимци-насилие към животни
Collapse
X
-
nai7 написа:Това че не обичаш влечуги не ти дава право да ги убиваш поне така си мисля аз ама ти си хуманен човек и трябва да избавиш човечеството от тази студенокръвна твар.
Коментар
-
Онзи ден както си се рових из вбох попаднах на един клип който не ми беше никак приятен след като го видях ! Значи в клипа момче баща му и дядо му са завързали куче и го целят и тормозят по всякакъв начин докато не го убиха ! Чуваше се "Дай да го завържем пак".Слава богу клипа беше махнат от модераторите но най ме изненада това че действието се развива посред бял ден,до жилищен блок ! И още повече ме изненадва участието на дядото и бащата ! А преди малко като погледнах в профила на момчето ,което качва тези клипове разбрах за какво ИДЕ РЕЧ ... клипове в заглавията на които присъства винаги думата УБИЙСТВО или КРЪВ !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Ето го човека http://www.zazz.bg/play:44146081Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
http://www.zazz.bg/play:e933ab4ahttp...7a117202Ето го и филма по ТВ 2,незнам нqкой как може да го защитаваEdit-не съм гледал филма,но е възмоно да има нелицеприqтни кадр!
Коментар
-
Смятам, че някой хора прекалено сериозно приемат правото на свободен избор на хората... Нямам желание да гледам клиповете, и аз имам куче, но не го пускам пред блока да убива примерно домашни любимци и да ги яде, а децата да го гледат.Този човек, както се каза вече, лъже хората брутално за това какво ще прави с животните. Все пак "ще го гледам" не е като "ще го гледам и след 1 ден ще го дам на змията да го яде" Плюс това самото качване в интернет на тези неща си е извратено - там е най-големия проблем общо взето според мен. Той търси някаква публичност, това му харесва и т.н.И аз мога да ви дам много просто решение на това "с какво да го храни" за тези дето казаха, че 20 мишки му трябват на ден. И за Цар Плъх дето се цитира - решението го има в книгата - нека си отглежда плъхове. Бързо се размножават, плюс това по думите от книгата месото им е досущ като заешко, така че и той може да яде - тамън ще спести някой лев за храна.Не искам да се заяждам с никой от вас, но според мен някой не са преценили докрай думите си в горните постове - честно казано съмнявам се, че дори го мислят, защото са сериозни хора от форума И пак обръщение към първото изречение от поста ми Със здравеП.С. моето куче е много щастливо, когато тича на двора. Съмнявам се, че в буркан ще му е хубаво, нищо, че ще го храня всеки ден - това към другата "подтема" в тематаFIAT Marea Weekend 1.8 HLX '99
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар