Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазете домашните си любимци-насилие към животни

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тука може да поспорим малко със теб но няма да има смисъл,моето куче има на сметката си 1 коза ама по твоята логика това е брутално,животното не мисли като теб и мен.Това че не обичаш влечуги не ти дава право да ги убиваш поне така си мисля аз ама ти си хуманен човек и трябва да избавиш човечеството от тази студенокръвна твар.

Коментар

nai7 написа:
      Това че не обичаш влечуги не ти дава право да ги убиваш поне така си мисля аз ама ти си хуманен човек и трябва да избавиш човечеството от тази студенокръвна твар.
      То по тази логика излиза,че и храненето на влечугото е убийство бе Нали точно ти се бореше за природни закони?Влечугото е естествен враг на човека.Замисли се защо той изпитва страх при вида му?Ти не изпитваш...ти ги обичаш,но аз говоря за средностатистическия човек-обикновенния масов човек.Тук става ли изобщо въпрос за права?Ако се почуствам застраше ще се защитя естествено.Но ако мислиш че ще тръгна да търся някоя змия за да я стъпче-много бъркаш.Апропо смятам,че ще реагираш по абсолютносъщия начин,ако сам се почустваш застрашен

Коментар

Едва ли просто ще я отмина,няма смисъл да спорим колега наяма да се разберем мненията ни се разминават.Не го възприемам този дето ги пуска тези клипове да си ги храни със каквото иска но да не ги пуска.

Коментар

Онзи ден както си се рових из вбох попаднах на един клип който не ми беше никак приятен след като го видях ! Значи в клипа момче баща му и дядо му са завързали куче и го целят и тормозят по всякакъв начин докато не го убиха ! Чуваше се "Дай да го завържем пак".Слава богу клипа беше махнат от модераторите но най ме изненада това че действието се развива посред бял ден,до жилищен блок ! И още повече ме изненадва участието на дядото и бащата ! А преди малко като погледнах в профила на момчето ,което качва тези клипове разбрах за какво ИДЕ РЕЧ ... клипове в заглавията на които присъства винаги думата УБИЙСТВО или КРЪВ !
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ето го човека http://www.zazz.bg/play:44146081
            Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

http://www.zazz.bg/play:e933ab4ahttp...7a117202Ето го и филма по ТВ 2,незнам нqкой как може да го защитаваEdit-не съм гледал филма,но е възмоно да има нелицеприqтни кадр!

Коментар

Смятам, че някой хора прекалено сериозно приемат правото на свободен избор на хората... Нямам желание да гледам клиповете, и аз имам куче, но не го пускам пред блока да убива примерно домашни любимци и да ги яде, а децата да го гледат.Този човек, както се каза вече, лъже хората брутално за това какво ще прави с животните. Все пак "ще го гледам" не е като "ще го гледам и след 1 ден ще го дам на змията да го яде" Плюс това самото качване в интернет на тези неща си е извратено - там е най-големия проблем общо взето според мен. Той търси някаква публичност, това му харесва и т.н.И аз мога да ви дам много просто решение на това "с какво да го храни" за тези дето казаха, че 20 мишки му трябват на ден. И за Цар Плъх дето се цитира - решението го има в книгата - нека си отглежда плъхове. Бързо се размножават, плюс това по думите от книгата месото им е досущ като заешко, така че и той може да яде - тамън ще спести някой лев за храна.Не искам да се заяждам с никой от вас, но според мен някой не са преценили докрай думите си в горните постове - честно казано съмнявам се, че дори го мислят, защото са сериозни хора от форума И пак обръщение към първото изречение от поста ми Със здравеП.С. моето куче е много щастливо, когато тича на двора. Съмнявам се, че в буркан ще му е хубаво, нищо, че ще го храня всеки ден - това към другата "подтема" в темата
                FIAT Marea Weekend 1.8 HLX '99

Коментар

Working...
                X