Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазете домашните си любимци-насилие към животни

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SHB написа:
    Аз определено не съм вгетариянец,но има лека разлика м/у домашният любимец и кюфтето.Замислете се защо не ядем котета и бау-бау и защо не гледаме в дома си прасенца и овненца...Още по-смущаващ е факт ,че цялото злодеяние е ЗАСНИМАНО.Подобнои поведение е поведение на опасен ако не и психично болен човек.Навсякъде по света такова поведение е подсъдно и се лежи в затвор-гледайте ако искате анимал планет за да го видите.Също толкова смущаващ е факта,че цигани са се гаврили с по-висша форма на живот от тях-кучета и котки.Това не са малолетни дечурлига не правещи разлика м/у добро и зло,а опсни за обществото уроди.
    Колега ходи тогава из природата и трепи крокодили и змии дето също хапват малки животни,един питон можеш ли го нахрани със една мишка.Ти ядеш ли зайци?

Коментар

nai7 написа:
      SHB написа:
      Аз определено не съм вгетариянец,но има лека разлика м/у домашният любимец и кюфтето.Замислете се защо не ядем котета и бау-бау и защо не гледаме в дома си прасенца и овненца...Още по-смущаващ е факт ,че цялото злодеяние е ЗАСНИМАНО.Подобнои поведение е поведение на опасен ако не и психично болен човек.Навсякъде по света такова поведение е подсъдно и се лежи в затвор-гледайте ако искате анимал планет за да го видите.Също толкова смущаващ е факта,че цигани са се гаврили с по-висша форма на живот от тях-кучета и котки.Това не са малолетни дечурлига не правещи разлика м/у добро и зло,а опсни за обществото уроди.
      Колега ходи тогава из природата и трепи крокодили и змии дето също хапват малки животни,един питон можеш ли го нахрани със една мишка.Ти ядеш ли зайци?
      От къде да знам питона с колко мишки се храни.В статията пишеш че се храни с мишки.Всеки случай в природата не се храни с котета.Всеки случай природата няма нищо общо с контролираната среда на терариум.В природата има биоравновесие което се поддържа от циркулирането на хранителната верига.В терариума имаш само някакъв манияк който храни влечуги.Декоративните зайчета са много по-различни от зайците дето гушват картовките и ги ядеш.Аз не ви разбирам хора.Защо трябва на всяка цена да се опозиция?Нима заснемането на такива кадри не е скандално?Нима хората по света са прости и при тях това е подсъдно,а ние понеже сме титани на мисълта при нас не е?Не е ли скандално,че на хората е обещавал да се грижи за това животинче?Това си е чиста проба измама.Ако не правите разлика м/у животинче за ядене и животинче за гледане........Да котето е пухкаво и сладко и не заслужава по никакъв начин да свърши в тръбуха на някакво безмозъчно влечуго.Незабравяйте,че то е одомашнено животно и няма нищо общо с дивата природа.Всъщност животните живеещи сред хората не могат по никакъв начин да се сравняват с животните сред диватаприрода и поодбни сравнения са най малкото неуместни.Не съм имал неудоволствието да видя естествената биоценоза на тея влечугите няма котета и кученца.Ако собственикът му влезе в клетката и него ще го изяде.

Коментар

И аз колега имам животинка 3 годишен Доберман и много си го обичам,ама това е закона на джунглата по силния изяжда по слабия.Комшията ми има крокодил и 2 питона не ги храни със котета но им дава морски свинчета за да си нахрани единият питон трябва да му даде сигорно 10 мишки.

Коментар

nai7 написа:
          И аз колега имам животинка 3 годишен Доберман и много си го обичам,ама това е закона на джунглата по силния изяжда по слабия.Комшията ми има крокодил и 2 питона не ги храни със котета но им дава морски свинчета за да си нахрани единият питон трябва да му даде сигорно 10 мишки.
          Да ама там където живееш не е джунгла и закона на джунглата не важи,нали така?Ами ако твоят доберман си има малки и ти пуснеш обява че ги подаряваш на някой който ще ги гледа.Гледал си как се раждат,хранил си ги,грижил си се радвал им си се,на малкиоте доберманчета.И идва някой и ти обещава че ще се грижи за тях и после гледаш във вбокс-а как ги ядат-е кажи ми това не е ли престъпление?ПП Къде аджеба съседа ти гледа крокодил бре?

Коментар

Не мога да ти кажа къде ама мога да ти кажа лятото къде се намира да се снимаш със него и някой от питоните му.И да ти кажа от тука по голяма джунгала нема.

Коментар

На питончето му трябва некое токова котенце:http://vbox7.com/play:7927c9aahttp:/.../play:72ab4e54
              SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

.....еее, ЦАР ПЛЪХ ...Джейм Клавел...интересен роман...!

Коментар

Благодаря за предупреждението, Ако го хванат и му разбера името на този дето го прави това:- ще го вържа гол на пода,ще си купя 20 метра шкурка от по ситната и ще го изшкуря от този свят -от краката нагоре- и ще му преливам кръв за да може да изкара повече........и когато стигна до кръста- ако не иска да му напълня топките с разтопено олово-ще му счупя пръстите и ще му дам сам да се доизшкури.....................
                  "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

uBoy написа:
                    преди време пък бях чел за някъв откачен тип в китаи май ( това била послендата мода ) да затваря от млаки животинчетата в буркани , те порасват и след време се "срастват" с буркана и така ги продава на богаташите , било много по удобно и красиво , оставяш "живия" буркан някаде и си го храниш през една тръбичка.. само това ти било грижата , не цапало не пускало косми..гледах снимки .. чено БАХТИ СЪДИСТА.. тоя човек трябва да бъде осъден на бавна и мъчителна смърт
                    при условие че не ги убива а храни други животни не е чак толкова крайно..но да снима и да пуска в нета еми дагое@@ в гъза..иначе в природата питона не побира а хапва що е месесто , малко и бавно...иначе преди време гледах клипове с един питон гигант как яде едно прасе...малеееее....можеш да го наречеш извратено но се възхитих безкрайно на тази мощ на природата и цъках с език...друг път съм гледал една гигантска стоножка 25 санта голяма и дебела бая как хващаше мишки и ги ядеше...иначе и по анимал планет колко убийства на малки газелки има..и даже операторите имат изрична заповед колкото да им е мило да не се месят..
                    фиат браво 1.4 12в
                    фиат браво 2009 1.4 турбо...каминг сун!

Коментар

MOYA написа:
                      Благодаря за предупреждението, Ако го хванат и му разбера името на този дето го прави това:- ще го вържа гол на пода,ще си купя 20 метра шкурка от по ситната и ще го изшкуря от този свят -от краката нагоре- и ще му преливам кръв за да може да изкара повече........и когато стигна до кръста- ако не иска да му напълня топките с разтопено олово-ще му счупя пръстите и ще му дам сам да се доизшкури.....................
                      Аз пък бих го хвърлил в клетката на тигъра в зоопарка и щях да викам : "природни закони брато,нали знаеш-закона на джунглата....еееее недей да врещиш бе пич,дръж се мъжката......деее*а клойщавия тип,котето още е гладно"
                      при условие че не ги убива а храни други животни не е чак толкова крайно..
                      Само да припомня,че "природните закони" не важат в общество на хора,а в общество на животни!Котките,кучетата ,декоративните зайчета и др. са домашни животни!В естествения си хабитат никое влечуго(поне до колкото ми е известно) не се храни с такива.Това наред с измамата на хората,заснемането на такива сцени с неизяснена цел...нямам думи просто.Има разлика когато анимал планет показва нещо което се случва реално и когато някой ПРИ КОНТРОЛИРАНИ условия го пресъздава изкуствено.

Коментар

SHB написа:
                        MOYA написа:
                        Аз пък бих го хвърлил в клетката на тигъра в зоопарка и щях да викам : "природни закони брато,нали знаеш-закона на джунглата....еееее недей да врещиш бе пич,дръж се мъжката......деее*а клойщавия тип,котето още е гладно"
                        при условие че не ги убива а храни други животни не е чак толкова крайно..
                        Само да припомня,че "природните закони" не важат в общество на хора,а в общество на животни!Котките,кучетата ,декоративните зайчета и др. са домашни животни!В естествения си хабитат никое влечуго(поне до колкото ми е известно) не се храни с такива.Това наред с измамата на хората,заснемането на такива сцени с неизяснена цел...нямам думи просто.Има разлика когато анимал планет показва нещо което се случва реално и когато някой ПРИ КОНТРОЛИРАНИ условия го пресъздава изкуствено.
                        Много ясно че не се храни със декоративни зайци щото ги нема там,а си хапва диви айде ти ми кажи със какво аджеба да го храни този голям питон.

Коментар

Иначе си прав за това че е брутално одеве го гледах,да ги храни ама да не ги пуска по интернет.

Коментар

Едва ли е питон изобщо,щото пишеше че разкъсвало жертвите си,а питона до колкото знам ги поглъща.Той да му бере гайлето с какво да го храни,но с домашни животни не е начина.Не е начина да лъжеш хората.Не е начина да го снимаш как яде.Честно да ти кажа за мен е чудно как може нормален човек да се занимава изобщо с гледане на влечуги...

Коментар

Виж сега какво му е лошто ти харесваш котета и там подобни а той влечуги всеки си има вкус.Аз също харесвам влечуги сега обмислям варианта да си вземам игуана,и съм във очакване на резултат.Като гледаш по анимал планет как другите животни хапват малки антилопки не те ли е жал.Аз мога да кажа същото за теб защото съм сигорен че ако видиш змия на пътя и ще я убиеш заначи и ти си като него.

Коментар

Ами да ще я убия!Но не забравяй ,че и човека и котката са в едно семейство-бозайници,а влечугите не са.Тоест което имам аз,го има и котето(даже и козина ми расте ама това е друга тема ).Моят мотив да гледам животинче е,че то е част от моето семейство.По същият начин както аз имам чуствам,така чуства и то.Отговаря ня моята обич и ми дава топлина и създава уют в дома.А едно студенокръвно какво ми дава?Нима то е разумна форма на живот?Нима то може да се сравнява с котка или с куче?Нима ако го оставиш гладно то няма да се хавърли в/у теб?Убеден съм,че твоето куче по-скоро ще умре от глад отколкото да се опита да ти причини зло,за ралика от питон или там каквото е.Щом си харесваш такива животни-харесвай си ги,твоят избор си е неприкосновен.Но няма масто за сравнение с бозайници.

Коментар

Working...
                                X