Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пазете домашните си любимци-насилие към животни

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пазете домашните си любимци-насилие към животни

Прочетох във вестника,ще има и репортаж по ТВ 2 за някакъв изрод,който търси обяви за подаряване на животинчета.Взема ги и ги пуска живи на змии ,като заснема зрелището с камера!Пазете животинките си-ако имате малки за подаряване давайте ги само на близки хора! В никакъв случай по обява!Може да свършат разкъсани в търбуха някакво влечуго.

Re: Пазете домашните си любимци-насилие към животни

SHB написа:
    Прочетох във вестника,ще има и репортаж по ТВ 2 за някакъв изрод,който търси обяви за подаряване на животинчета.Взема ги и ги пуска живи на змии ,като заснема зрелището с камера!Пазете животинките си-ако имате малки за подаряване давайте ги само на близки хора! В никакъв случай по обява!Може да свършат разкъсани в търбуха някакво влечуго.
    Такъв го поръчвам одма..... баси гадовете!!!!!
    SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Този е такъв ненормалник ,че ако това не беше се случила тук в родната ни държава,а на друго място например Щатите отдавна този изрод да е в панделата.

Коментар

Ми тоя мога да го взема в нас и да си нахраня овчарките с него Аз съм ставал свидетел на такива "извращения" , обесени кученца и котенца на електрически стълбили сезала около врата и го въртят във въздуха.Тва с въртенето не продължи дълго, прещраках и го поохлопах мангалчето!
        now. BMW E39 523i '98 170hp
        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Тоя изверг се води официялно любител на лвечуги и си имал терариум.Обче не храни питоните или там квито змии има с мишки ами с котета,кученца и зайци,защото представете си било по-полезно!Не е ясно защо ги е снимал,качвал ги е в интернет с някакви извратени заглавия от сорта на -"последните мигове на зайчето".На хората от които е взимал животинките се е представял като нормален човек,който ще ги гледа.Властите са уведомени(някаква инспекция),но не са предприели нищо.По българското законодателство(имали сме такова!) насилието към животни е престъпление предполагащо глоба!Статията е във Труд,или вчерашния или онзиденшния брой,може би някои от вас са я чели.Такъв изрод да ми падне в ръчичките ,ще се моли с крокодилски сълзи да не се беше раждал

Коментар

dimmX написа:
            Тва с въртенето не продължи дълго, прещраках и го поохлопах мангалчето!
            Аз съм много хрисим човек,обаче а съм видял мангал да прави подобно нещо аз съм му извадил джигера с голи ръце!В животинското царство по-низшо същество от мангала НЕМА.

Коментар

Преди време гледах това клипче с зайчето, стана ми лошо от съдизма на тва подобие на човек!Първата ми мисъл бе " да го убия такъв"Изрод
              now. BMW E39 523i '98 170hp
              ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
              ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

преди време пък бях чел за някъв откачен тип в китаи май ( това била послендата мода ) да затваря от млаки животинчетата в буркани , те порасват и след време се "срастват" с буркана и така ги продава на богаташите , било много по удобно и красиво , оставяш "живия" буркан някаде и си го храниш през една тръбичка.. само това ти било грижата , не цапало не пускало косми..гледах снимки .. чено БАХТИ СЪДИСТА.. тоя човек трябва да бъде осъден на бавна и мъчителна смърт
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Гледах предаването.Тоя ако ми падне ще му навра тия змий в дирника.Изрод мръсен
                  Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

Абе не, че ям котки и кучета, но всички ВИЕ ли сте вегетарианци???
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                      Има ли случайно някаква огромна змия тип Змей... да дойде в квартала да се нахрани с бездомните лаещи несретници? :D
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Аз определено не съм вгетариянец,но има лека разлика м/у домашният любимец и кюфтето.Замислете се защо не ядем котета и бау-бау и защо не гледаме в дома си прасенца и овненца...Още по-смущаващ е факт ,че цялото злодеяние е ЗАСНИМАНО.Подобнои поведение е поведение на опасен ако не и психично болен човек.Навсякъде по света такова поведение е подсъдно и се лежи в затвор-гледайте ако искате анимал планет за да го видите.Също толкова смущаващ е факта,че цигани са се гаврили с по-висша форма на живот от тях-кучета и котки.Това не са малолетни дечурлига не правещи разлика м/у добро и зло,а опсни за обществото уроди.

Коментар

SHB готин аватар :D п.с. майтапя се
                          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                            SHB готин аватар :D п.с. майтапя се
                            Това е мойто коте-Нели!Ако си спомняш колега ,тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...ghlight=там имаше подобна снимка на колегата tyson и се "вдъхнових" от нея и изплагиатствах идеята(дано да ми прости).Даже си мислих да я снимам като "котка в илюминатора",ама няма как-все си личи че е в пералня Та както вече разказах и Нели е била изхвърлена на улицата-в студовете началото на септември,обричайки я по този начин на сигурна смърт....Така че е пълно на тоя свят със сбъркани хора.Даже имам чуството че си спомня,щото онзи ден като отворих вратата на балкона и беше в ръцете ми си забоде нктите с всичка сила и ме погледна уплашено...

Коментар

Vladim написа:
                              jenshen73 написа:
                              Има ли случайно някаква огромна змия тип Змей... да дойде в квартала да се нахрани с бездомните лаещи несретници? :D
                              Решението са виетнамски труженици. Междувпрочем - за вегетарианството питах, защото по същия начин се убива животното което в последствие става нашето кИфте или пържола... Но нали котето изглежда малко, красиво, пухкаво и беззащитно... В интерес на истината с подходяща марината котенцата имат вкус на пиленца... Предполагам, че възмутените ще са тези, които не са чели "Цар Плъх"....
                              Steliyan's Life!
                              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                              X