Прочетох във вестника,ще има и репортаж по ТВ 2 за някакъв изрод,който търси обяви за подаряване на животинчета.Взема ги и ги пуска живи на змии ,като заснема зрелището с камера!Пазете животинките си-ако имате малки за подаряване давайте ги само на близки хора! В никакъв случай по обява!Може да свършат разкъсани в търбуха някакво влечуго.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пазете домашните си любимци-насилие към животни
Collapse
X
-
Re: Пазете домашните си любимци-насилие към животни
SHB написа:Прочетох във вестника,ще има и репортаж по ТВ 2 за някакъв изрод,който търси обяви за подаряване на животинчета.Взема ги и ги пуска живи на змии ,като заснема зрелището с камера!Пазете животинките си-ако имате малки за подаряване давайте ги само на близки хора! В никакъв случай по обява!Може да свършат разкъсани в търбуха някакво влечуго.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Ми тоя мога да го взема в нас и да си нахраня овчарките с него Аз съм ставал свидетел на такива "извращения" , обесени кученца и котенца на електрически стълбили сезала около врата и го въртят във въздуха.Тва с въртенето не продължи дълго, прещраках и го поохлопах мангалчето!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Тоя изверг се води официялно любител на лвечуги и си имал терариум.Обче не храни питоните или там квито змии има с мишки ами с котета,кученца и зайци,защото представете си било по-полезно!Не е ясно защо ги е снимал,качвал ги е в интернет с някакви извратени заглавия от сорта на -"последните мигове на зайчето".На хората от които е взимал животинките се е представял като нормален човек,който ще ги гледа.Властите са уведомени(някаква инспекция),но не са предприели нищо.По българското законодателство(имали сме такова!) насилието към животни е престъпление предполагащо глоба!Статията е във Труд,или вчерашния или онзиденшния брой,може би някои от вас са я чели.Такъв изрод да ми падне в ръчичките ,ще се моли с крокодилски сълзи да не се беше раждал
Коментар
-
преди време пък бях чел за някъв откачен тип в китаи май ( това била послендата мода ) да затваря от млаки животинчетата в буркани , те порасват и след време се "срастват" с буркана и така ги продава на богаташите , било много по удобно и красиво , оставяш "живия" буркан някаде и си го храниш през една тръбичка.. само това ти било грижата , не цапало не пускало косми..гледах снимки .. чено БАХТИ СЪДИСТА.. тоя човек трябва да бъде осъден на бавна и мъчителна смъртПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
Абе не, че ям котки и кучета, но всички ВИЕ ли сте вегетарианци???Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз определено не съм вгетариянец,но има лека разлика м/у домашният любимец и кюфтето.Замислете се защо не ядем котета и бау-бау и защо не гледаме в дома си прасенца и овненца...Още по-смущаващ е факт ,че цялото злодеяние е ЗАСНИМАНО.Подобнои поведение е поведение на опасен ако не и психично болен човек.Навсякъде по света такова поведение е подсъдно и се лежи в затвор-гледайте ако искате анимал планет за да го видите.Също толкова смущаващ е факта,че цигани са се гаврили с по-висша форма на живот от тях-кучета и котки.Това не са малолетни дечурлига не правещи разлика м/у добро и зло,а опсни за обществото уроди.
Коментар
-
uBoy написа:SHB готин аватар :D п.с. майтапя се
Коментар
-
Vladim написа:jenshen73 написа:Абе не, че ям котки и кучета, но всички ВИЕ ли сте вегетарианци???Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар