ls1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кампания "Бъди колегиален"
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
Vladim написа:ele написа:Mда... ти се броиш против спиране на войната по пътищата ли?Най-накрая някой да каже, че иска тази война...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:...хората, които не искат убийствата по пътищата да спрат...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:ele написа:...хората, които не искат убийствата по пътищата да спрат...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:ти сам се изкарваш такъв - прочети ти какво си писал и пак ще коментираме. Иначе - кажи къде да дойда, да се видим... да видим дали ще посмееш да ме удариш.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim:аз казах:Обаче всички сте ЗА спиране на безумията по пътищата, гласувате ЗА обречена инициатива с явния замъсъл за реклама, ЗА промяна манталитета на българина, подписите ви са пълни с призиви ЗА спиране войната по пътищатаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Vladim:аз казах:Обаче всички сте ЗА спиране на безумията по пътищата, гласувате ЗА обречена инициатива с явния замъсъл за реклама, ЗА промяна манталитета на българина, подписите ви са пълни с призиви ЗА спиране войната по пътищатаFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
ele написа:...Няма да споменавам обидите към моята личност по повод това, че аз спазвам закона.....Обаче всички сте ЗА спиране на безумията по пътищата, гласувате ЗА обречена инициатива с явния замъсъл за реклама, ЗА промяна манталитета на българина, подписите ви са пълни с призиви ЗА спиране войната по пътищата .... обаче вие продължавате да се хвалите с безумни постижениятова е лицемерие, колеги. Искате, обаче не сте готови сами да се погледнете и да направите самооценка на собствените си действия, защото не желаете да признаете, че ВИЕ също сте отговорни, а не само другите. Ако искате българинът да промени начина си на мислене, трябва да започнете от себе си и след това да искате от другите.ele написа:Mда... ти се броиш против спиране на войната по пътищата ли? Най-накрая някой да каже, че иска тази война...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:.............................Ако обичаш се извини за тези думи! Това е обида!
Коментар
-
ele написа:не ме карайте да се ровя из форума и да намеря кой какво е казал в тон с това, което написах.Аз вече се извиних...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Стига пък и вие сте се "засягали". И единия и другия е и прав и крив. Що не си стиснете ръцете. А тва пък :Не ми излизай с изкривени послания, които в това, което си написала не съществуват! Не ме познаваш за да ме наричаш лицемер, нито знаеш доколко спазвам законите на пътя! ele написа:Mда... ти се броиш против спиране на войната по пътищата ли? Най-накрая някой да каже, че иска тази война... Ако обичаш се извини за тези думи! Това е обида!... ме взриви. Каква обида е това? Напред може да сте се заяждали и да сте си разменяли разни епитети, ама каква обида е това ? Направо се върнах в годините на детската градина. Другарко еди коя си, ама Гошко ми вика че съм бил еди къв си хахаха Стегнете се бе хора
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар