преди 2 часа на идване за работа ме удари един.... леко, без серизони щети... не ме видял, и тръгна да излиза на улицата от спряло положение и бам - в мен ... дясна задна врата - хлътнала яко, и предна дясна одраскана... абе сефте - за трети път за три месеца, баси курбан ще давам ей!!! да знаете, всички са поканени, след около месец някъде на прословутата вила...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Направих сефтето за годината ....
Collapse
X
-
Re: Сефтето
Mitko написа:За курбана съм на линия, ама ако се налага да помагаме и с тенекеджия.
-
И аз ....
В неделя 09.01.05 - един заспал с колело се опита да завие през мен както си карах .... добре че се размина само с ужулвания момчето че иначе ядове ... / МРАЗЯ ГИ КОЛОЕЗДАЧИТЕ И ТАКСИДЖИИТЕ!!!!! / Но на мен не ми се размина леко - двете врати одрани зло - почти до лаларината .... но вчера я закарах на майстор .... А по въпроса за изчукването - всичко зависи от: 1. дълбочината на удъра 2. майстора ..... :DTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Re: И аз ....
ivo написа:В неделя 09.01.05 - един заспал с колело се опита да завие през мен както си карах .... добре че се размина само с ужулвания момчето че иначе ядове ... / МРАЗЯ ГИ КОЛОЕЗДАЧИТЕ И ТАКСИДЖИИТЕ!!!!! / Но на мен не ми се размина леко - двете врати одрани зло - почти до ламарината .... но вчера я закарах на майстор .... А по въпроса за изчукването - всичко зависи от: 1. дълбочината на удъра 2. майстора ..... :D
Коментар
-
ПРАВИЛА ЗА ДВИЖЕНИЕ!!!
И аз ще говоря на малко по-висок тон:Мисля, че си има правилник за движение по пътищата, където са казани правата и задълженията на всички участници в движението. А ПЕШЕХОДЦИТЕ и КОЛОЕЗДАЧИТЕ да не си мислят че имат само права!!!! Е пешеходец съм, колоездач не съм, но винаги съм се съобразявал с правилника и не пресичам където ми падне - има си място за това !!! Както и място за движение на колкездачите !!!!Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Е има правила, но къде да си карам колелото лятото???По тротоарите спрели коли, по улиците движещи се коли, по парковете гладни кучета.....Просто и едните и другите трябва да са по-внимателни и да се съобразяватTipo 1.4 i.e. 92g. 160A1.046 -ex
Chevrolet Tacuma 1.4 - ex
Fiat Bravo 1.4 120k.с.
Коментар
-
Ivo, с теб съм!Незнам как е в другите градове, но специално в Сливен по по-големите булеварди си има и алеи за велосипедисти (тротоар, алея за велосипедисти, градинка, ограда, платна за движение на автомобили) но много се дразня, като при такава алея някой пенсия(и не само) с колело кара по платното за движение. Айде, когато няма такава алея, как да е (по закон - на до 1 м от бордюра), ама като има... И като падне пред тебе, да се чудиш да спираш ли, да го газиш ли. Иде ми някой път да сляза и да му набия кофата. А още повече ме дразнят майки с бебешки колички при същата ситуация. Първо, не пресича където трябва, ами където си иска, второ - поради оградата не може да прехвърли количката и я бута по платното за движение. После шофьорите им били виновни....
Коментар
-
хора коарам колелото повече от колата си и мога да ви кажа че мразя всички автомобилисти докат съм на него какво толкова ще им стане ако спрат и ме изчакат да мина или да си направя маневрата нали си седят не удобна седалка на топло слушат си музика и не се потят или изразходват сила... вие си нямата и напредстава колко пъти са ме бутали разни ненормално но винаге се стремя да се опазвам... ВНИМАВАЙТЕ ако видите един висок леко хилав с черна коса и на койот колелото ми е с толкова ниска седалка че едвам върти педалите
Коментар
-
То винаги им се дава предимство на майките с количките, по този въпрос спор няма - алтернативата не е за споменаване дори. Но пък ми се е случвало да бия зверски кучките и едва да спирам заради майка, която съвсем целенасочено и умишлено (дори я видях, че погледна към светофара) тръгна да пресича на червено с количката си бул. Малинов в Младост. Беше лято, прозорците бяха отворени, няма име с което да не я нарекох и всичко чу. И не съжалявам. Правилата трябва да се спазват.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар