Вчера минах да си взема уведомлението от Плевенския съд, относно обжалване на НП...та естествено съм спечелил.НО! Прегледах го тоя ти ми документ и забелязах, че няма кьоръв печат, а само подпис. Сега ми е много чудно как ще реагират в КАТ, като се тупна с това решение там. Ще ме пратят ли до съда в Плевен за "Влязло в сила решение" или ще ми връщат талона. С думи прости какво да го правя това решение? :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ - Осъден...А сега?
Collapse
X
-
nai7 написа:Кажи как го направи това понеже и на мен ми се върти нещо такова да ги съдя,там където ми написаха акта всеки ден правят нарушения едни мазни БМВ и Мерцедеси но никой не ги спира а куките стоят и ги гледат.Ама мен ме праснаха зарекъл съм се да стоя един ден и да снимам как минават без да ги спират.
Коментар
-
Ами там където ми написаха акта за неправилно испреварване и пресичане на непрекъсната линия аз си бях виновен,но всеки ден разни БМВ-та и Мерцедеси правят същите нарушения но куките не ги спират а само ги гледат и им махат.Зарекъл съм се да стоя един ден да снимам как стоят и им махат,имам ли шанс за нещо просто искам да им натрия носовете.
Коментар
-
Re: КАТ - Осъден...А сега?
LiGuru написа:Вчера минах да си взема уведомлението от Плевенския съд, относно обжалване на НП...та естествено съм спечелил.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
LiGuru написа:Без адвокати много ясно. Аз тъжих, че са ми отнели законното право да ми изписват имената правилно в НП :D . Дори не съм стъпил в съда. Няма какво да ме питат щото има само документи и закони.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
u_bo
LiGuru написа:1115 написа:Ами ако ти е влязло в сила съдебното решение (това районен съд ли е или касационен?) взимаш заверен препис от решението и го даваш в КАТ за да се шибат.
Коментар
-
LiGuru написа:1115 написа:Ами ако ти е влязло в сила съдебното решение (това районен съд ли е или касационен?) взимаш заверен препис от решението и го даваш в КАТ за да се шибат.
Коментар
-
nai7 написа:Ами там където ми написаха акта за неправилно испреварване и пресичане на непрекъсната линия аз си бях виновен,но всеки ден разни БМВ-та и Мерцедеси правят същите нарушения но куките не ги спират а само ги гледат и им махат.Зарекъл съм се да стоя един ден да снимам как стоят и им махат,имам ли шанс за нещо просто искам да им натрия носовете.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар