Аз пак да се върна на темата... радвайте се, че замениха стъклените бурканчета за кисело мляко с пластмасови кофички Иначе като ученик в ПЪРВИ клас, вървим след училище с един съученик по една улица. Намерихме на земята 2 домата. Взехме ги и ги метнахме към случайно преминаваща кола... черна Волга с черни перденца на стъклата. Последваха спирачки, един "чичко" ни подгони, и естествено настигна мен (от тогава съм си карък), изплющя ми два шамара и си замина Това го казвам не с гордост, а за да вметна, че понякога подобни изпълнения се правят и не от дрогирани или пияни аутсайдери... Просто бяхме на кеф
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кофичка кисело мляко на предното стъкло??????!!!!!!!!!!
Collapse
X
-
SHB написа:Но като отидат в град,една огромна част от тях се чустват безнакзани,там са анонимни,чустват се като отвързани и правят каквото си искат.Познавам страшно много такива хора.Разбира се познавам и много готини хора,които са "дошли",но сивата маса прави впечатлението.И техните деца гледат от тях и правят пак така,тези същите които са в кварталното училище,за които ти говориш.Ако не се чустваш като у дома си там където живееш,то значи не си за там.Ти би ли живял в дом в който не ти е уютно?Vladim написа:както и вечерен час за мангалите ... ! Звучи крайно, но това е спасението май!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Охххххххх, SHB, не знам дали беше във форума когато тази тема се дъвка на 40-50 страници и се водиха ожесточени спорове. Хайде да не почваме пак да се заиграваме кой какъв е, от колко поколения живее в град и т.н. Peho го каза много правилно - всичко е въпрос на възпитание и това изчерпва темата.Vladim написа:както и вечерен час за мангалите ... ! Звучи крайно, но това е спасението май!
Коментар
-
gantcho написа:Vladim написа:както и вечерен час за мангалите ... ! Звучи крайно, но това е спасението май!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:peho написа:Аз пък не разбирам защо сравнявате простаците със селяните.Че за някои неще е възможно си е така,но хвърлянето на всевъзможни опаковки по улиците не е толкова присъщо на хората на село,чупенето на чужда собственост - също,както и много други неща,които са си направо ежедневие в града.Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
snake написа:baracuda написа:Селянин не е понятие за човек от село, а за човек без елементарно възпитание. ОБРЪЩАТЕ ТЕМАТА КЪМ СОФИЯ - ПРОВИНЦИЯРепублика на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
Vladim написа:Честно казано се стряскам от бъдещето, което ни чака и най-вече нашите деца! Тез мързеливи мангали се множат, като бълхи и ни хапят ли хапят, наглеците... В циганската махала гледам на всяка къща сателитка, че и две къщи с по два булсаткома! Интересно, как пари за телевизия има, а за ток и вода няма!? Ама хайде, че много се отплеснах!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
msotiroff написа:Аз една сутрин в студентски град си заварих колата с парче пица на капака(обилно залято с кетчуп и майонеза) с плънката надолу, разбира се, и предното стъкло олято с плодов айран... Пълна вандалщина... ама то алкохола не прощава на никого... ... бързо щеше да изтрезнее вандалчето ако го бях спипал"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар