Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кофичка кисело мляко на предното стъкло??????!!!!!!!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз пак да се върна на темата... радвайте се, че замениха стъклените бурканчета за кисело мляко с пластмасови кофички Иначе като ученик в ПЪРВИ клас, вървим след училище с един съученик по една улица. Намерихме на земята 2 домата. Взехме ги и ги метнахме към случайно преминаваща кола... черна Волга с черни перденца на стъклата. Последваха спирачки, един "чичко" ни подгони, и естествено настигна мен (от тогава съм си карък), изплющя ми два шамара и си замина Това го казвам не с гордост, а за да вметна, че понякога подобни изпълнения се правят и не от дрогирани или пияни аутсайдери... Просто бяхме на кеф

Коментар

baracuda написа:
      Селянин не е понятие за човек от село, а за човек без елементарно възпитание. ОБРЪЩАТЕ ТЕМАТА КЪМ СОФИЯ - ПРОВИНЦИЯ
      А как се нарича човек от село ?
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

SHB написа:
        Но като отидат в град,една огромна част от тях се чустват безнакзани,там са анонимни,чустват се като отвързани и правят каквото си искат.Познавам страшно много такива хора.Разбира се познавам и много готини хора,които са "дошли",но сивата маса прави впечатлението.И техните деца гледат от тях и правят пак така,тези същите които са в кварталното училище,за които ти говориш.Ако не се чустваш като у дома си там където живееш,то значи не си за там.Ти би ли живял в дом в който не ти е уютно?
        Охххххххх, SHB, не знам дали беше във форума когато тази тема се дъвка на 40-50 страници и се водиха ожесточени спорове. Хайде да не почваме пак да се заиграваме кой какъв е, от колко поколения живее в град и т.н. Peho го каза много правилно - всичко е въпрос на възпитание и това изчерпва темата.
        Vladim написа:
        както и вечерен час за мангалите ... ! Звучи крайно, но това е спасението май!
        А на колегата Vladim мога да кажа да не се притеснява - за мангалите НИЩО не е крайно!
        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
          Охххххххх, SHB, не знам дали беше във форума когато тази тема се дъвка на 40-50 страници и се водиха ожесточени спорове. Хайде да не почваме пак да се заиграваме кой какъв е, от колко поколения живее в град и т.н. Peho го каза много правилно - всичко е въпрос на възпитание и това изчерпва темата.
          Vladim написа:
          А на колегата Vladim мога да кажа да не се притеснява - за мангалите НИЩО не е крайно!
          Похванах последните страници от които останах с впечатление,че е шега.Този спор няма скоро да приключи защото всеки ден просто се сблъсквам с хора ,които са дошли уж да си вадят хляба,а се занимават с това да плюят по града,да издигат в култ азис,да си хвърлят фасовете...аз ако им отида на прага на дома и почна да тръбя колко е мизерен,дали ще ме търпят повече от 5 мин?Всичко си има граници.Никой разумен човек не слага всички в кюпа,но е несериозно да се твърди,че "селянията" като явление не съществува-виждам я всеки ден. Градовете също генерират просташка субкултура-пънкари,,графити,бомжи...Само че те за България са малкото зло,защото са шепа хора.Докато селяндурите превзеха градовете ни.Аз познавам човек роден тук(няма да казвам квартал),който на 16 години не знаеше да стигне до НДК.Бил съм свидетел на следния разговор-"извинете къде се намира еди коя си улица" ; отговор: "незнам аз живея в (един от големите комплекси).Ясно е,че 500 години робство и 45 години тоталитаризъм са оствили неизтриваем отпечатък в/у обществото ни...

Коментар

gantcho написа:
            Vladim написа:
            Честно казано се стряскам от бъдещето, което ни чака и най-вече нашите деца! Тез мързеливи мангали се множат, като бълхи и ни хапят ли хапят, наглеците... В циганската махала гледам на всяка къща сателитка, че и две къщи с по два булсаткома! Интересно, как пари за телевизия има, а за ток и вода няма!? Ама хайде, че много се отплеснах!
            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
              peho написа:
              Аз пък не разбирам защо сравнявате простаците със селяните.Че за някои неще е възможно си е така,но хвърлянето на всевъзможни опаковки по улиците не е толкова присъщо на хората на село,чупенето на чужда собственост - също,както и много други неща,които са си направо ежедневие в града.
              Извини ме, но най-голямите зверства, коления и дори канибализъм се случват по селата! Обърни внимание на криминалната хроника и ще ме разбереш за, какво говоря. А относно мръсотията... разгледай в какво състояние са коритата на реките около и в селата! При всяко наводнение селяните се тръшкат, че нямат пари да си оправят наводнените и срутени къщи, еми сами сте си го причинили задръствайки коритата с боклуци! Жал ми и за самотните баби и дядовци само... Наскоро ходих на дивата си вила над село Искрец, до Своге. Всички къщурки наоколо са на хора от селото и от Своге. Супер красиво и диво е, високо в Стара планина. И тъй, като пътят нагоре е много лош оставям фиятката и се катеря пеша. Недалеч от моята къщурка, кефейки се на природата съгледах купища боклуци под едни храсти! Еми извинявайте, не са дошли гражданите да се изкендзат на дивото! Всичко е въпрос на възпитание, запомнете го! Има селяни, има и селяци!baracuda така е, тази тема сме я дъвкали вече и няма смисъл наново...
              По принцип е така. Въпросът е, че никой не се обръща към хората с: гражданино и селянино. В съзнанието на хората думата селянин е облика на човек който няма култура и възпитание. За Искрец се учудвам много. Там ходя често на една вила и до сега не съм виждал боклуци, но е много жалко щом казваш. Просто съсипват хубавата природа с пластмасови пликчета и вестници
              Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Коментар

snake написа:
                baracuda написа:
                Селянин не е понятие за човек от село, а за човек без елементарно възпитание. ОБРЪЩАТЕ ТЕМАТА КЪМ СОФИЯ - ПРОВИНЦИЯ
                Казва се човек Добре де. Тази тема за едното име може да я дъвкаме до утре.
                Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Коментар

Аз от кога разправям, че на Калотина трябва да се сложи надпис "ДОБРЕ ДОШЛИ В БЪЛГАРИЯ - СТРАНАТА НА НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ И КИСЕЛОТО МЛЕКО" ...

Fiat Bravo T-Jet 120

Коментар

Vladim написа:
                    Честно казано се стряскам от бъдещето, което ни чака и най-вече нашите деца! Тез мързеливи мангали се множат, като бълхи и ни хапят ли хапят, наглеците... В циганската махала гледам на всяка къща сателитка, че и две къщи с по два булсаткома! Интересно, как пари за телевизия има, а за ток и вода няма!? Ама хайде, че много се отплеснах!
                    Не си единствен
                    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

snake написа:
                      baracuda написа:
                      Селянин разбира се.

Коментар

msotiroff написа:
                        Аз една сутрин в студентски град си заварих колата с парче пица на капака(обилно залято с кетчуп и майонеза) с плънката надолу, разбира се, и предното стъкло олято с плодов айран... Пълна вандалщина... ама то алкохола не прощава на никого... ... бързо щеше да изтрезнее вандалчето ако го бях спипал
                        Изобщо няма гаранция,че е бил напит,докато му е хрумнала тази гениална идея.Някои хора ги осеняват такива хрумвамия и когато за напълно трезви-къде да направи мизерия,къде за купона...
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Working...
                        X