Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кофичка кисело мляко на предното стъкло??????!!!!!!!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кофичка кисело мляко на предното стъкло??????!!!!!!!!!!

Ситуацията е следната:Прибирам се с колата към къщи след много изнервен работен ден.По пътя има пешеходен сфетофар,поставен до входа на едно училище.Виждам група хора в тъмнината на тротоара и естествено намалявам скоростта(не знам кой колко е пил и колко е смел).В този момент нещо се разби в предното стъкло и не виждах нищо.В момента,в който осъзнах,че хората които се опитвам да предпаза ми метнаха кисело мляко върху предното стъкло.Сега като се замисля,май имам късмет,че не ги стигнах тогава.Бях ужасно бесен.Искам да разбера кой е баща на това леке и аз да му метна мляко на стъклото,че да си научи изродчето какво е усещането.В първия момент не знаеш какво става...дали блъснах някой или?????Това беше излях си душата.Но и сега до ми го посочи някой не знам как ще реагирам
    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Олигофренията е навсякъде! Не се впрягай, важното е, че се е разминало без инциденти.
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Можеш да изгониш хората от селото, но ме можеш да изгониш селото от хората!
      Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Коментар

Re: Кофичка кисело мляко на предното стъкло??????!!!!!!!!!!

avvasilev написа:
        Ситуацията е следната:Прибирам се с колата към къщи след много изнервен работен ден.По пътя има пешеходен сфетофар,поставен до входа на едно училище.Виждам група хора в тъмнината на тротоара и естествено намалявам скоростта(не знам кой колко е пил и колко е смел)...
        Напоследък освен за това дали е пил и колко е смел, все по-сериозно се замислям и дали екземпляра насреща не е дрогиран или пък дали не е прескочил да си вземе успокоителните. Идиотите стават все повече, трудно е да се разминеш между тях . А ситуацията с колегата е изключително неприятна. Представям си в тези секунди, докато е осъзнавал какво е станало, колко неща са му преминали през главата.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

на мен ми се случи - от колчетата за паркиране, едно изкъртено, и деца го слагат хоризонтално в/у едно друго, перпендикулярно на улицата, и то се слива по цвят с останалите, и аз докато гледах да дам предимство на едно браво, с около 5-10 км/ч ударих стърчащото колче с дясното огледало. И в първия момент като гръмнат, мислех че някой ме замерва с колчета. Но моя си е грешката че не видях стърчащо колче и го закачих с огледалото. Сега на огл. имам драскотина

Коментар

Една позната ми разправи подобна случка.Във Варна,Пежо 307,съвсем скоро взето ,си го намират сутринта с разбита кофичка мляко на предното стъкло...Е тва простотията и завистта са безгранични.
            Сега на огл. имам драскотина
            Спрях отдавна да си броя драскотините.Неска при медцинска академия се ожулихме с едно Деу.Толкова паркирали коли имаше,че няма място да се разминем.Огледалата прибрах,аха да се разминем и скръъъъц.

Коментар

SHB написа:
              Една позната ми разправи подобна случка.Във Варна,Пежо 307,съвсем скоро взето ,си го намират сутринта с разбита кофичка мляко на предното стъкло...Е тва простотията и завистта са безгранични.
              Сега на огл. имам драскотина
              Спрях отдавна да си броя драскотините.Неска при медцинска академия се ожулихме с едно Деу.Толкова паркирали коли имаше,че няма място да се разминем.Огледалата прибрах,аха да се разминем и скръъъъц.
              От драскотините няма спасение,колкото и добър шофьор да си.Остават хората с ключове по улиците.Ей за тва все ще има теми да хванем ли сопата.Май трябва да го правим при всеки удобрен случай.Само боя лекува простотията.

Коментар

Идиотизма е силна страна в българския манталитет и няма изкореняване. Тази вечер слушах колко от влаковете били с изпотрошени стъкла, защото ги замярат с камъни, аз като бях малък беше предизвикателство да сложиш стотинка на релсата точно преди да мине влака, а сега камъни хвърлят. За мое щастие до сега не ми се е случвало да ми замярат колата в движение, но пред вкъщи съм я мил след като беше нахърляна с грозде, веднъж с вар, веднъж с кал, а драсакотините и аз не ги броя вече.
                --Старата ръжда любов не хваща!--
                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Dedra 2.0 написа:
                  От драскотините няма спасение,колкото и добър шофьор да си.
                  Спирам на закрит паркинг, чисто нов, щирок, очертан, осветен, напудрен. Да, ама спирам до една количка тип ТИКО, само че DAEWOO, не се сещам за модела. Вътре на пасажерската седалка от моята страна курдисана една лелка. От дясната ми страна има колона, която крепи тавана на паркинга. Седя си аз и си чакам съпругата, изведнъж лелката си отваря леко вратата и я пуска по инерция ....... трясс ... в моята кола се спира. DAEWOOто е рейсинг ред. Вече си имам рейсинг ред вдлъбнатина на Мареята. Тяхната врата явно се отваря като селска порта, няма стопери. Отварям си аз вратата и безмълвно и хвърлям един гневен поглед. Дъщеря ми е бебе и спи на задната седалка, не мога да си позволя да я овикам. Тя ме поглежда гузно, а аз си затварям вратата. Дотук добре. След няма и минута пристига шофьора й, явно сина й, подава й някъв багаж, при което тя си отваря вратата и посяга да поеме багажа .... тряссс ... АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ??? ... и ги наредих едно хубаво ... добре, че малката не се събуди ... а аз си имам двойна рейсинг ред вдлъбнатина на колата.
                  Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                  Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

То тикото е Деу бре. Неприятен е и твоя случай,н поне мога да го разбера.Майка ми също е така на прилична възраст и трудно слиза и се кчава от колата,само на отворена до край врата.Винаги гледам да спра така че за нея да има място,пък аз както мога.Имам и едни гумени лепенки,незнам как се казват на ъгъла на вратата в случай че закачиш някого,да не го одереш.На някои места просто е на магия раминаването.Като днес.Около мед.академия толкова тясно,че освен закачането с Деуто,едвам се разминах с още дузина коли .Едно ми е чудно,тея муцуни с огромните СУВ-ове и разни 7 серии и прочее,как си опазват колите от ожулване с тея размери?Имам чуството ,че в квартала като влезеш и с чинкуеченто да си пак има места дето да няма как да се разминеш.Скутери и велосипеди е оправията.Ама за сега.После като се напълни и със скутери ше заприличаме на Тайланд и Виетнам от филмите....

Коментар

Аз една сутрин в студентски град си заварих колата с парче пица на капака(обилно залято с кетчуп и майонеза) с плънката надолу, разбира се, и предното стъкло олято с плодов айран... Пълна вандалщина... ама то алкохола не прощава на никого... ... бързо щеше да изтрезнее вандалчето ако го бях спипал
                      M-Benz E 250 TD 150hp
                      M-Benz 200d 75 hp
                      Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Ще им ... ....... майчина на всички пешеходци, кво правят на платното ? Майка си ли търсят? Да се оглеждат мършите долни преди да пресичат. Приятелката ми ще я съдят понеже блъсна пиян мангал, който решил че може да пресича когато си поиска на бул. с 4 ленти.
                        Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

westdogg написа:
                          Ще им ... ....... майчина на всички пешеходци, кво правят на платното ? Майка си ли търсят? Да се оглеждат мършите долни преди да пресичат. Приятелката ми ще я съдят понеже блъсна пиян мангал, който решил че може да пресича когато си поиска на бул. с 4 ленти.
                          Ей това вече е гадно, но ако е пиян мангал на четирилентов път, ще я оправдаят. Успех!Мен пък в Русе веднъж от някакъв балкон ми замериха колата докато минавах долу. Не разбрах точно с какво, но мисля, че беше само кесия с вода или нещо подобно. Във всеки скучай, беше крайно неприятно и стресиращо, щото нещо буквално ти изгърмява по покрива и не знаеш какво е Даже в първия момент не знаеш къде точно изгърмява.
                          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

И в темата "Къде сбъркахме ?", и в тази тук се мъчим да намерим обяснение на патологичните промени в съзнанието и поведението на част от сънародниците ни. Оказва се, че всичко си има нАучно обяснение . Просто хората са следвали съветите на Иво Сиромахов от фундаменталния му труд "Как да отслабнем умствено завинаги" :D . Ще ви цитирам част от тях:" -Гледайте български филми. Те засега нямат зрители, но защо първият да не сте вие ? - Станете архонт. Висшият пилотаж в оглупяването е да изповядате едновременно християнски и мутренски ценности. - Мразете ! Омразата в България е национален спорт и няма да имате проблеми в овладяването на това красиво изкуство. Живейте с мисълта, че всички успели хора са престъпници и че почтените и талантливи българи като вас нямат друга възможност освен да пият ракия в гаража под блока и да псуват всички.- Четете жълти вестници. От тях ще раберете, че звездите са хомосексуалисти, сношават се с козички или спукват от бой възрастните си родители. Тази информация е доказателство за подозренията ви, че вие сте много по-качествен човек от тези боклуци, защото единствените ви грехове са, че крадете от службата и пребивате жена си."
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Е колега не се впрягай толкова миналата година на един приятел му метнаха камак 20см. на около10см.Спира на светофара на (комлука пътя за Меден рудник) и там понеже стават много задръсвания всеки изнервен и в този момент го изпреварва една каручка с мангали през градинката и му мятат един камак на преднота стъкло добрече не е имало пасажер в колата, че ще ше да е пострадал много и докото се усетил мангалите избягали съжелявам, че нямам снимки.Такаче малкия дявол добрече няма пострада ли.
                              Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

Коментар

Working...
                              X