snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за Outlook, спешно!
Collapse
X
-
null.zero написа:...не я възстановихме защото колегата се отказа. ти през цялото време говореше за outlook, това беше грешно. а "суапа" си е с резервирано място, ако не знаеш.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Систем рестор не възстановява потребителски файлове, а само системни такива (от критична важност за системата). Само да обясня - базата ма Уиндоус мейл преставлява единичен файл за всяка папка - Inbox/Outbox и т.н. След като се "изтрие" пощата - този файл се "опреснява" и съответно възстановяването му е .... практически невъзможноFiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
Стискаме си ръцете и да, не падам по гръб, защото дистанционната помощ до нийде не води. В общия случай - само до променлив неуспех.И да, признах, че греша за уиндоус мейл, но не признавам за останалото - просто в крайна сметка пак стигнахте до липсваща поща.Вярно, с начинанието windows mail малкитемеки са направили иновация - така не засядат на 2GB лимит..., както е при MS Outlook и Mozilla Thunderbird....Както и да е - за такива упражнения винаги съм казвал, че трябва допълнителен компютър оборудван с правилния софтуер и хардуерSteliyan's Life!
Коментар
-
u_bo
jenshen73 написа:.... така не засядат на 2GB лимит..., както е при MS Outlook и Mozilla Thunderbird....,,,
Коментар
-
u_bo написа:jenshen73 написа:.... така не засядат на 2GB лимит..., както е при MS Outlook и Mozilla Thunderbird....,,,Steliyan's Life!
Коментар
-
u_bo
-
Бря, почти 4гиги и аутлука е жив Браво на меките Тъндъра си крашва с 2гиги на NTFS дял. Може би съм мазохист, но предпочитам да ходя веднъж месечно да местя писма в други папки, вместо да купувам MS Office 2007 за да ползвам тоя Офис Аутлук. Хм, да не казвам, че мързеливите клиенти си кликат ОК на всичко каквото им излезе, което автоматично означава и поне по 10 вируса заради Outlook... Мозилата поне не стартира вирусите автоматично...П.П. Абе що си маскирал системния дял? Да не би да е нещо различно от C: Може да е X или YSteliyan's Life!
Коментар
-
deadairplane
-
@deadairplaneНе мисля, че с препирните между вас двамата, които не са отсега, трябва да обобщаваш за целия форум.И аз съм имал препирни с колеги, които после сме изглаждали, но не съм казал "майната ви на целия форум". Аз съм един от хората, които те уважат, и мисля че го знаеш.Премисли още веднъж решението си, моля те.Пиша като потребител, не като модератор, за да не съм анонимен.Уважавайте се помежду си, бе хора... кво ви става?!?
Коментар
-
Е как да го Уважава човек такъв??? Сигурно ако някой му отнеме предимство ще го настигне и ще го застреля.Бе като се замисля - май и аз мога да живея без форума...Steliyan's Life!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар