Имам следния въпрос:Как се отразява кризата на пазара на автомобили втора употреба?Моето мнение е че търсенето ще спадне и то значително в началото на следващата година....Няма да навлизам в подробности защо.Цените ще паднат значително, а колите ще са много трудно продаваеми. Това вече ефакт при автомобили втора ръка на година-две. Има и фрапантни случаи да се продават на 50% от цените като нови!............
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Закъсват ли го автоджамбазите ?
Collapse
X
-
ThE_PuNiSHeR написа:Пазара на автомобили е пренаситен. Колите си седят по автокъщите и така ще бъде! Даже се чудя на някои, които от сега нататък почват да правят автокъщи...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Не е ясно какво точно ще стане но кризата си е криза и дава отражение. Има го и този момент, че може да се увеличи търсенето на коли на старо и това да е водещо за определяне на цените. Отдруга страна автокъщи през 10 метра и пазара е пренаситен. Чувам, че в Италия италианците все по-често купуват коли на старо, пък и определящо за цената тук има цената там.... Темата ме вълнува силно и мислех да пусна такава защото ми предстои купуване на автомобил(Пунтото отива при жена ми) - Marea комби и се чудех дали да не поизчакам след нова година ама...Fiat Punto 1.7TD
Коментар
-
..... :D нали народа е казал "Ум царува, ум робува, ум патки пасе". Не бях влизал отдавна във форума и като поразгледах тук-таме в продажби направо не можах да повярвам последния път като влизах имаше много добри оферти за браво и брава по около 2000 -2500лв. - коли "гледани" от хора от форума, които си струваха парите. Сега се продават повече от "автоджамбази", (регистрирани отскоро във форума!) според мен на супер надути цени - брава 97г - TD za 5500 бензинова брава 96г. за 4200 ............ама тия хора не са наред бре.......
Коментар
-
Днес четох, че в момента в България било много лесно да си поръчаш нов автомобил с желан цвят и оборудване. И не само да го поръчаш, а да го получиш за броени дни, а не примерно след половин година. Причините са същите: задръстените складове и производството, надвишаващо търсенето на нови коли в Европа.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
bogidar написа:Не е ясно какво точно ще стане но кризата си е криза и дава отражение. Има го и този момент, че може да се увеличи търсенето на коли на старо и това да е водещо за определяне на цените. Отдруга страна автокъщи през 10 метра и пазара е пренаситен. Чувам, че в Италия италианците все по-често купуват коли на старо, пък и определящо за цената тук има цената там.... Темата ме вълнува силно и мислех да пусна такава защото ми предстои купуване на автомобил(Пунтото отива при жена ми) - Marea комби и се чудех дали да не поизчакам след нова година ама...
Коментар
-
Buch написа:колега изчакай след нова година, тогава е периода за покупка на кола и понеже няма продажби (това е най-куция месец за автоджамбазите) са склонни да отстъпват повече в цената...УспехTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Има и друго, хората като си продават колите си мислят, че могат да си избият парите, които са дали за ремонти и тунинг. Повече от глупаво според мен. Каквото си правил по колата си е за твоя сметка, освен ако не намериш някой балък. А тези дето се регистрират във форума само за да си продават трошките и мен много ме дразнят!
Коментар
-
dikanio написа:Има и друго, хората като си продават колите си мислят, че могат да си избият парите, които са дали за ремонти и тунинг. Повече от глупаво според мен. Каквото си правил по колата си е за твоя сметка, освен ако не намериш някой балък. А тези дето се регистрират във форума само за да си продават трошките и мен много ме дразнят!
Коментар
-
bogidar написа:Не е ясно какво точно ще стане но кризата си е криза и дава отражение. Има го и този момент, че може да се увеличи търсенето на коли на старо и това да е водещо за определяне на цените. Отдруга страна автокъщи през 10 метра и пазара е пренаситен. Чувам, че в Италия италианците все по-често купуват коли на старо, пък и определящо за цената тук има цената там....
Коментар
-
xs
Buch написа:..... :D нали народа е казал "Ум царува, ум робува, ум патки пасе". Не бях влизал отдавна във форума и като поразгледах тук-таме в продажби направо не можах да повярвам последния път като влизах имаше много добри оферти за браво и брава по около 2000 -2500лв. - коли "гледани" от хора от форума, които си струваха парите. Сега се продават повече от "автоджамбази", (регистрирани отскоро във форума!) според мен на супер надути цени - брава 97г - TD za 5500 бензинова брава 96г. за 4200 ............ама тия хора не са наред бре.......Nissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар