Имам един въпрос и ще се радвам много, ако някой ми отговори. Днес колегите ми казаха, че трябва да се явя на психо и на проверовъчен, за да ми върнат книжката. Само че на тоя колега дето ми го каза са му я взели за алкохол! Та питанката ми е трябва ли да ходя или не? Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно взета книжка
Collapse
X
-
Психо?? Аз защо не съм ходил на психо когато изкарвах книжка?Искаха само някаква бележка от лекар.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Психотеста е само когато книжката се ОТНЕМА!!! Не е при временно взимане. Има разлика. В единия случай изтърпяваш наказание, а в другия те лишават от права. Бележката от лекар е за да докажеш, че си годен да правоуправляваш. За какво са ти я взели? Алкохол - директно на психо.Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
uBoy написа:с това HGT залагам на превишена скорост>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
zarcov написа:uBoy написа:с това HGT залагам на превишена скоростланчия либра 2.4 jtd 150к 2005 г--учебна
Коментар
-
книжка няма как да видиш ако не извадиш някоя връзка в кат , превишението е голямо и си еб*ло мамата .. май от 1 до 3 месеца я вземат ама психо невярвам да караш , на чичо ми му я взеха за превишена скорост в русе, ще те излужа с колко км/ч , психо не е минавал ама 1 месец беше пешеходецПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар