sugarboy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся книга "Името на розата"
Collapse
X
-
Lane Staley написа:Колежке, аз имах колеги в университета - специалност Приложна лингвистика, дето не правеха разлика между "змей" и "змия". Това не е от четене. Не е важно какво си завършил, аколко ти се чете.Баба ми, на 70 и кусур, с 3то или 5то отделение чете та се къса. Вярно, чете книги от рода на Знахар, Морал, както и представители на френския романтизъм ( без майтап - Йожен Сю, Мало и подобни ) - тях заради заплетените сюжетни линии малко приличащи на латиносериали, ама да не се отплесвам сега със сравнителен анализ.Мисълта ми е, че това какво си завършила е най-малкия показател колко четеш. "Името ... " е много добра книга, но колекцията леко издиша според мен.Няма колекция на романи от 20ти век без Параграф 22 и "Приключениета на добрия войник Швейк" - всеки мъж ще ти им го каже на тези.Пък в моите топ 20 на ХХ век влизат има-няма 5 от тези.Майсторът и Маргарита е много добра, но прекалено надценена книга според мен. Май много се разписах.Ако искате може да отворим тема за книги"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Lane Staley написа:Майсторът и Маргарита е много добра, но прекалено надценена книга според мен.
Коментар
-
sugarboy написа:Е-е, моля ви! Това е велика книга. Особено след момента, когато "Анушка вече е разляла олиото...", това проличава с пълна сила. Жена ми също е на мнение, че е много скучна, но аз съм я чел няколко пъти и винаги - с голямо удоволствие.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
кво ше ми говорите Вие на мене за книги и литература... няма по-велико нещо от "На зла кучка зъл прът", "Дерзайте пичове", "Торта рунтавелка" и прочее творения на великия Сан Антонио / Беатрис Дал / - лека му пръст...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар