има ли начин да се намери изгубен телефон,начин за проследяване на имеи или нещо да се направи за да се намери,нелефона все още не е изключен като набера номера и звъни
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
инфо за намиране на телефон
Collapse
X
-
muf_bi4 написа:ако отидеш в полицията с имей адреса и го обявиш за изгубен(откраднат),мисля че могат да го проследят.Успех!!!!!!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
само в полицията могат да следят телефоните по имей кодовете ,когато се регистрират в мрежата на дадения оператор.да ти кажа чесно единственият вариянт да ти го намерят е ако случайно открият крадени вещи или някоя заложна къща решат да проверяват .иначе след 2 месеца ще ти пратя писмо с което те уведомяват ,че разследването е приключило.p.s. 15 лева струва да ти сменят имея където и да било .за съжаления без джи пи ес в телефона ,шансовете да ти го открият и върнат са около 5%.но и това е нещофиатче Браво 2.0
Коментар
-
От полицията ги намират само ако имея не е сменен и телефона с този имей се регистрира в мрежата на оператора с карта с абонамент - така те отиват на адреса на човека притежаващ картата - ако картата е b- connect или prima не могат да направят нищо.The world belongs to those who dare to be first
Коментар
-
Re: kluchar
Ежедневно се подават толкова жалби с откраднати мобилни телефони, че ако полицията тръгне да ги издирва по IMEI , мобилните оператори трябва да създадът отделен отдел, който а се занимава само с това. Моите наблюдения показват, че по IMEI се издирват само телефоните на хора с влияние (политици, едри бизнесмени и т.н).___________________
Marea 1.9 TD 100 Weekend ELX
Коментар
-
Re: kluchar
mnaumov написа:Ежедневно се подават толкова жалби с откраднати мобилни телефони, че ако полицията тръгне да ги издирва по IMEI , мобилните оператори трябва да създадът отделен отдел, който а се занимава само с това. Моите наблюдения показват, че по IMEI се издирват само телефоните на хора с влияние (политици, едри бизнесмени и т.н).
Коментар
-
Колега нямам представа дали съвета ми ще ти е от помощ, но ако случайно телефона ти е windows базиран и си го намериш за в бъдеще ще те посъветвам да си качиш една програмка, която, след като се смени сим картата на секундата ти изпраща на предварително задеден от теб друг телефон, номера на новата карта, де факто номера на крадеца. Много е полезно и накоро без да се сетя за това смених картата с друга и след малко се обади приятелят ми, защото беше получил съобщението с новият номер. Това е само за определени телефони, но във форума вече видях, че има няколко хора с такива машинки, така, че съвета ми е и към тях, защото не са никак евтини, а дори и 100 лева да ти струва телефона все пак ти сис ги изкарал.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар