Значи колеги .. просто вече немога.. http://fiat.bg/?id=129&lan=BG&nid=25Има ли вариант някой колега ако ходи/минава покрай представителството на АИ, където е това Фиатче да го погледне, по-точно ме интересуват лизинговите планове как стоят, ако може и имат време естествено и тест драив да направят да видят как се държи.. да знам дали има смисъл да ходя до София..после бирата е от мен..!! Малко съмнително ми изглежда.. на 21 000км, продажна цена - близо 32 000лв., а сега го дават на 19 600, а пък и гаранцията му изтича Декември тази година .. Пък и е фулл с екстри... направо си има всичкоооо ........ Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко помощ от някой колега от София..
Collapse
X
-
хмммммнапълно е възможна тази цена. Според мен колата е прибрана от лизинг и затова цената е такава.В нашата фирма купихме по тази схема бус Ивеко Ц35 2007г на 30 000км за 19 000 Еуро при цена на нов - 29 000 В тази криза ще има доста такива оферти, защото Ганьо като се види малко у пари бега и се мета на ново возило, ама не прави сметка как ще го плаща....
-
Е за тест драйв какъв е смисъла да ти го прави друг човек?Иначе аз съм близо до АИ ако ми остане време утре ще мина да погледна.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Re: Малко помощ от някой колега от София..
Що да не е възможна цената. Нищо че не е по твоята тема но миналия месец видях че са свалили цената на пандата в италия почти с 50 % и сега погледнах и тук в българия са се коригирали. При тая рецесия на пазара за автомобили в световен мащаб какво да очакваш да вървят на горе ли. Утре може и още да падне.
Коментар
-
infineon написа:Е за тест драйв какъв е смисъла да ти го прави друг човек?Иначе аз съм близо до АИ ако ми остане време утре ще мина да погледна.Fiat Bravo 1.2 16v/82 hp....
...E90..incoming..!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар