Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Че турим сопата накрая под седалката... :(

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тая седмица имах и аз щастието да покарам през центъра на София и то в пиковите часове сутрин от 7.30 до 8.30 от квартал Стрелбище по бул.България през Орлов мост та до Подуене. Вечерта се връщах между 17 и 18 часа. Мале то било голяма трагедия да се пътува в тия часове по тоя маршрут.Особенно втората вечер на връщане при преминаване през Орлов мост аз бях заклещен по средата на пътя .Коли пред мен ,коли след мен свиркане отвсякъде на всекиго светофарите се сменят без колоната да може да мръдне нито метър. Питам се толкова ли трудно в тия пикови часове да има регулировчици и да отпушват движението ? И ако всеки ден е така то вятър ви вее на бяла кобила колеги. Отвратителна работа . Само едно разбрах ,че в София не живеят хора а фауна от животни.Чувах отвсякъде само думите : Абре гарван , ама патко , абе магаре ,хей овен все изрази чудо. За щастие има и културни водачи .Когото и да съм помолил да ме пусне да се преустроя веднага ме е пускал .Но такова пътуване всеки ден ти скъсява живота с години . И то тия три дни времето беше чудесно а не си го представям да вали дъжд ,сняг или да е заледено и хлъзгаво на какво чудо сте изложени вие софиянци.
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Еми така е колега. Тука сме така. Ама се свиква. Е, ако трябва да прекосяваш всеки ден центъра в час пик е много кофти. Има изключително добри и толерантни шофьори, има и абсолютни лекета - като навсякъде.
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

_VIP_ написа:
        style34 написа:
        _VIP_ написа:
        като става дума за сопи и за разярени колеги, ето колата на един пич който снимах сутрина като бях на работа. Пича в момента е в пирогов с множество счупвания http://www.snimka.bg/album.php?album...96&pid=8699447
        И после ми кажи да не си нося пистолета. Не че може и да не успея да го използвам, но ако го набарам...
        били са няколко човека и като гледам не са си играли :D
        я разкажи какво е станало?

Коментар

За да не отварям нова тема, ще си излея гнева тук. КОЛЕГИ, не е нормално и логично да има толкова олигофрени по пътя. Сериозно обмислям да зарежа колата и да ходя пеш. Вече имам бели косми в брадата и косата, а съм само на 22 години Карам си аз в 3 лентов път и по едно време тоя хитрец от дясно завива в мойта... спирачки, дълги светлини, а тоя най нагло пусна мигача, свирна ми и вика кво бе къде да отида. НЕ Е НОРМАЛНО! Май наистина живеем на изток от рая и то в някаква първобитна общност. Явно не сме дорасли за чудесата на техниката и комуникация помежду ни
          Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Коментар

Колега за жалост е така и нищо неможем да променим все пак живеем във България и тука само богопомазаните имат права.Аз и затова си взех газов пистолет и съм си го сложил във колата,взех си го от интернет за 56,00 лв 9мм със 15 патрона във пълнителя и 1 в цевта,малко по спокойно ми е със него.

Коментар

Абе аз съм с Астра А100-9мм, 17+1, ама не е там въпроса. Трябва по културно да се подхожда към самото каране за да не се стига до вадене на оръжия и т.н. Просто ми писна! Това което написах беше само 1 от многото случай днес - карам по цял ден така, че ...
              Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Коментар

Абе колеги гледам всеки се запасил я с пистолет я с бухалка или щанга...няма лошо да се застраховаш предварително да ама ако този с който влезете в спор и той има някакво подобно пособие...тогава ще стане голямо мазало

Коментар

Нека по добрия победи или ти или той има една поговорка,когато те е страх от мечки недей да ходиш във гората.

Коментар

Мен не ме е страх от "мечката",ами от това че съм доста избухлив и в такива ситуации просто не издържам ....и някой ден ще си намеря майстора някъде,както в сегашните времена скачат по 100 човека на 1,недай си боже в колата да има повечко "мечки"..но колкото и да се опитвам не мога да ги търпя идиотите по пътя,просто всеки ден все повече ме учудват!

Коментар

Както казах нека по добрия победи.Веднъж ми се случи нещо подобно бяха 3-ма но се разбрахме само аз и водача,другите гледаха бес да се месят победи ме ама и аз му нанесох няколко поражения,накрая всеки по живо по здраво.И най интересното е че сега сме приятели е не добри но се поздравяваме като се засечем.

Коментар

Е има и разбрани,но повечето са лекета..

Коментар

коцев написа:
                          И то тия три дни времето беше чудесно а не си го представям да вали дъжд ,сняг или да е заледено и хлъзгаво на какво чудо сте изложени вие софиянци.
                          Не си прав, колега. Най-хубаво се кара когато е -20 градуса, и леко заледено, по възможност с една педя сняг из малките улици. Тогава повече от половината бараки не могат да ги изровят от снега, или ако ги изровят - не могат да ги запалят, или ако могат да ги запалят, нямат гуми и т.н.И макар и аз самият да карам с 40-50 км при такива условия, пак се стига по-бързо
                          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Друго имах в предвид .Като гледах сега как се набиват спирачки ,свирят гуми при едно хлъзгаво и мокро платно то нито ще се спре навреме колата нито ще се има възможност за бързо реагиране . За това при първата поледица или мокър сняг произшедствията са двойно повече. Пък вечер около блоковете ви става една търпана няма къде пеша да минеш камо ли да намериш място за колата .Слава богу сина ми има подземен гараж в блока си отдоло и това е едно чудесно решение на архитектите. :D
                            Фиат Панда 1.2 2006година
                            Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Е тука е така свиквай. И аз се ядосвах в началото като ме засичат бутат се насред кръстовището и много псувах някакви заблудени същества дето пресичат булеварди по диагонал и то по тъмно.Снощи на косъм се разминах с някакъв субект който реши че може да прескочи мантинелата и да пресече цариградско пред колата ми. Ако бях успял да спра щях да го претрепя от бой заради него замалко да се ударим 3 коли.
                              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                              FIAT БРАВО 1.2 16v
                              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
                                Е тука е така свиквай. И аз се ядосвах в началото като ме засичат бутат се насред кръстовището и много псувах някакви заблудени същества дето пресичат булеварди по диагонал и то по тъмно.Снощи на косъм се разминах с някакъв субект който реши че може да прескочи мантинелата и да пресече цариградско пред колата ми. Ако бях успял да спра щях да го претрепя от бой заради него замалко да се ударим 3 коли.
                                Още ли има такива ентусиасти?! Не мога да повярвам. Хората просто се надценяват

Коментар

Working...
                                X