Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Крушка за часовника, от къде?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Крушка за часовника, от къде?

    Колеги, на Пунтото горе до плафона има часовник, който има крушка за подсветка.Сега крушката изгоря и вечер не се вижда часовника. Викам си - няма проблем, ще я сменя. Да ама не. Свалям крушката и виждам нещо, което до сега не съм виждал.Питах и в двата най-близки магазини, но и те не бяха виждали такава.Та въпросната крушка както виждате е малко по-малка от тези за крушциците на таблото да речем, които си сменяме. Заедно с цокъла е по-къса от тази за таблото.Та някой, ако ме ориентира от къде да се сдобия с такава, ще съм благодарен...
    Прикачени файлове
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

    #2
    Такава си взех от магазин Викиват в Пловдив,на таблото на климатроника на Дедра 2 от круките са такива по-дребни и нестандартни.Миля че ги има и по бензиностанциите - пробвай Петрол или ОМВ на едно от двете места съм ги виждал.Ако не се разрови в онлайн магазините за електронни компоненти и там има.

    Коментар


      #3
      Дори да не намериш крушка със същата фасунга, можеш да купиш стандартна крушка и да я подмениш. Извади внимателно крушката от фасунгата и сложи новата, като внимаваш да не скъсаш двете стърчащи жички, които подгъни, като при оригинала.
      Frontera Sport, X20SE март 1998

      Коментар

      Working...
      X