абе то ако ще лапа 5 бенз идва горе долу 1:1 с колата нма газ. е, задръстванията са друга тема. ма и аз се съмнявам да харчи 5, много е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Взех си мотопед
Collapse
X
-
Atanas71 написа:chris написа:Толкова - 4, 5, па може и 6 да дрънне - щом му е сложен кит 70cc почва да лапа колко 600ссС тия 15 коня обаче бая се е изфърлил тоя дето ти го е продал...пп: Честито, със здраве да си го търкаляш!За турбото предполагам се бъзикашBravo 1.6 16v
Коментар
-
За жалост не разбирам много от скутери(то и от коли ама това е друга тема). Според мен моторетката върви доста. Надявам се да не ми даде голям разход, ама като се има в предвид аз как карам... Иначе с моторче е друго нещо-няма задръствания или проблем с паркиране в центъра.Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
Humppa
Коментар
-
Тази еко такса и аз съм я чувал. Отнася се при първоначална регистрация, така, че ако е регистриран вече 100% няма да я плащаш. Също така май важи само за мотори, които не се вмесват в някакви си там норми (не знам какви). На мен примерно не ми взеха такава такса нито веднъж, а тази година 2 пъти регистрирах двуколесни - веднъж скутер 50сс и веднъж мотор 200сс, и двата бяха чисто нови.Bravo 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар