Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Взех си мотопед

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Взех си мотопед

Колеги, много съм щастлив!!! Вчера си взех мотопед Малагути. Доста е бърз италианският звяр Няма задръствания нама чакане и мисли колко гориво излетя в задръстването.
    Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Брауст, честито. :D
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Честито! "Коч пара",ако не е тайна?Нов,не нов?И колко харчат тези машинки?

Коментар

Мерси, мерси. Втора ръка 1000 лв. Този е малко по-мощен - 70куб. 15 к.с. и казаха, че харчи около 4-5, ама ще видя в последствие. Поне да има с нещо да бягам от задръствания, че направо полудявам вече.
        Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Коментар

Честито,качи някоя снимчица :D
          Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

SHB написа:
            Казва се "кач", коч значи друго :D
            N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
              SHB написа:
              Казва се "кач", коч значи друго :D
              Ако исках да кажа "кач" ,нямаше да го сложа в кавички :D Но прав си,хумора по интернет обикновенно остава неразбран.

Коментар

Колега, а ти провери ли дали това, което ти казват е вярно, че нещо ме съмнява информацията за мощността и разхода 70сс скутер трудно може да харчи 4-5л. бензин, освен ако не е развален (пепел ми на устата)!!!Разхода му ТРЯБВА да е около 3л. на 100км. - моя 600сс мотоциклет харчи 7л.

Коментар

Казаха ми 3-4 зависи от карането, ама аз си имам едно на ум. Не съм го засичал и едва ли ще мога преди пролетта. Иначе машинката е доста бърза. Видях отдолу че има турбо и се учудих. Дали наистина е турбо?

Коментар

Толкова - 4, 5, па може и 6 да дрънне - щом му е сложен кит 70cc почва да лапа колко 600ссС тия 15 коня обаче бая се е изфърлил тоя дето ти го е продал...пп: Честито, със здраве да си го търкаляш!За турбото предполагам се бъзикаш
                    Bravo 1.6 16v

Коментар

Разгледай Тук кой е модела ти.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

chris написа:
                        Толкова - 4, 5, па може и 6 да дрънне - щом му е сложен кит 70cc почва да лапа колко 600ссС тия 15 коня обаче бая се е изфърлил тоя дето ти го е продал...пп: Честито, със здраве да си го търкаляш!За турбото предполагам се бъзикаш
                        Аз съм със скутер 150куб.см. четиритактов , с двама човека и газ на макс. трудно докачва 3л. Знам че двутактовите обичат да си похапват обилно и с този кит 70куб.см. е възможно. За "конете" 10-12 е максимално ако Кит-та невключва колянов вал , ако е сменен и колянов вал , електрониката на запалването е напълно възможно 15 к.с. Пълен кит предлагат тази електроника на запалването която същевремено и ограничава оборотите.Примерно стандартна електр. 7000об. ако е тунингова са няколко модела - 9000-12000об. така че е в рамките на възможното :D След повдигането на мощност се сменят и пружините на центробежния съединител , също и ролките на вариатора и т.н.т. с което се постига по висока максимална скорост или по добър старт зависимост от желанието.Дълга тема
                        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

ф12 е модела. Дърпа много бързо вчера направих 80 и ме хвана шубето Знам само, че е с двигател на хонда, 70 куб. Видях, че е сменена вилката и е сложено хубаво гърне. По двигателя идея си нямам какво е правено ама си е бързичко.

Коментар

А зимни гуми купи ли си?
                            Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Ще събира прах до пролетта, че нямам хубава каска, а те са скъпички.

Коментар

Working...
                              X