Колеги, много съм щастлив!!! Вчера си взех мотопед Малагути. Доста е бърз италианският звяр Няма задръствания нама чакане и мисли колко гориво излетя в задръстването.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Взех си мотопед
Collapse
X
-
Мерси, мерси. Втора ръка 1000 лв. Този е малко по-мощен - 70куб. 15 к.с. и казаха, че харчи около 4-5, ама ще видя в последствие. Поне да има с нещо да бягам от задръствания, че направо полудявам вече.Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
Казаха ми 3-4 зависи от карането, ама аз си имам едно на ум. Не съм го засичал и едва ли ще мога преди пролетта. Иначе машинката е доста бърза. Видях отдолу че има турбо и се учудих. Дали наистина е турбо?Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
chris написа:Толкова - 4, 5, па може и 6 да дрънне - щом му е сложен кит 70cc почва да лапа колко 600ссС тия 15 коня обаче бая се е изфърлил тоя дето ти го е продал...пп: Честито, със здраве да си го търкаляш!За турбото предполагам се бъзикашФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
ф12 е модела. Дърпа много бързо вчера направих 80 и ме хвана шубето Знам само, че е с двигател на хонда, 70 куб. Видях, че е сменена вилката и е сложено хубаво гърне. По двигателя идея си нямам какво е правено ама си е бързичко.Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар