phoenix написа:
Въобще, ама хич не ми дреме дали е опасно или здравословно пушенето. Просто не понасям този дим и това е. Много мразя да седна някъде да си хапвам нещо в заведение и някой да почне да пуши .. наоколо, направо егати наглите типове дето са пушачите. Във влака в купе за непушачи влиза някой с цигара и смята, че всички сме длъжни да го търим....докато него изгоним на кафене, пия си кафето иму се наслаждавам на аромата и изведнъж, някой на съседната маса(въпреки, че е за непушачи) иска пепелник и... го получава и съответно всички стоим и му дишаме гнусния дим. Разликата между не пушачите и ези които пушат, е че пушачите пречат, докато не пушачите си стоят и се наслаждават на хубавото ядене, ароматното кафе, чистия въздух в планината, ......абе на каквото се сетите. Иначе нямам нищо против пушачите, да си пушат...стига да не пречат и да не ме карат да им дишам гнусния дим. Да си стоят в някаква пушалня и да си дишат там сами тази смрад, изобщо не ми дреме за дробовете им, и за ноктите, и за косата и за..... абе не ми дреме за тях, живота си е техен, ако искат и цянкалий да пият или да лапнат аспуха на някой издухан дизел, то си е тяхно решение, НО не искам да ме принуждават да им дишам мизерията.
Коментар