Понеже от Януари се готви увеличение на цигарите ,а и в предвид на това колко са вредни има ли някой който е ползвал въпросната цигара и какви са отзивите за нея?Електронна цигара
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвети и мнения за електронна цигара.
Collapse
X
-
Един колега има подобна. Като дръпне и отпред става червено, също като въглен. А и дим излиза - някакво изпарение се получава. Откакто я е взел много, много не я ползва. Само като му напомня и я лапне за минута. После пак минава на цигари. Явно не е съвсем същото като усещане - не, че зная какво е при положение, че никога не съм пушилпреди - TIPO
сега - VOLVO XC60
-
Не че защитавам или одобрявам пушенето но не мисля че това може да замести усещането от истинската цигара след ядене.Лично мнение. Моля хората против пушенето да не ме нападат. Знам че е вредно. Знам че е гадно. Знам че е пилеене на пари. Но пък е удоволствие.FIAT Nuova Punto 1.2 8V
FIAT Grande Punto EVO 1.4 8V
...and justice for all
Коментар
-
Re: Съвети и мнения за електронна цигара.
Tornado написа:Понеже от Януари се готви увеличение на цигарите ,а и в предвид на това колко са вредни има ли някой който е ползвал въпросната цигара и какви са отзивите за нея?Електронна цигараФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Напълно съм съгласен с Наско71,всичко е въпрос на воля и лично желание,а колкото до електронната цигара чувал съм доста за нея и по отзиви от приятели и клиенти не излиза много по евтино от цигарите,зависи по колко кутии пушиш.ако се вмстваш до една на ден по добре или ги намали или направо ги спри.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
Re: Съвети и мнения за електронна цигара.
Tornado написа:Понеже от Януари се готви увеличение на цигарите ,а и в предвид на това колко са вредни има ли някой който е ползвал въпросната цигара и какви са отзивите за нея?Електронна цигара
Коментар
-
Не съм ползвал подобна глупост но съм убеден, че ако разчиташ на високи технологии да те откажат - в голяма заблуда си.Аз съм "чист" от почти 2 месеца. Без тях и без никакви странични ефекти ка’т при колегата.Е... Аз поне си виждам... топките А бях на кутия и отгоре.Значи - може Са при мен ключа от палатката е да не ми изпадне отнякъде Gitanes.Ха съм надушил отнякъде едно стекче, ха пак Go Horse In The River за неопределено време...Няколко пъти така става!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:Go Horse In The RiverFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Esper написа:Няма значка - идеята е същата. Не отплесвай в грешна посока! Налягай си парцалите да се мотовираш някак и зае.и надеждите да ти помага висша сила в това начинание В твоите ръце е решението.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Баща ми като бях малък ми казваше.. Ники, никога не пуши цигари ! Дори и не пробвай.Аз си мислех, че има в предвид това че трудно се отказват. Според мен края на зависимоста от никотина, попринцип е нещо с което всеки може да се справи. Това е моето мнение. Напоследък с огромно недоволство измислих следното нещо. Че има огромна разлика междучовек който е отказал цигарите.... и този който никога не е пушилИнтересно ми е какво мислите вие.. дали според вас човека които не е опитвал цигара е по продуктивен от активния пушач? дали пушача който в момента не пуши любимите си цигари е по-малко способен да постъпи адекватно /говора примерно/от този който току що разпечатва кутия парламент, измъква една цигара, и след като и се наслади напълно, разполага с още 19 PP. Mернах в темата нещо в стил "По закона Архимеда, после каждаго обеда надо закурит!" таа в тоя ред на мисли.. ... ако един ден реша, че не искам повече ръцете ми да миришат на фасове - единственото нещо което ще ми липсва е цигарата след като съм изял закусвалнята
Коментар
-
Няма по-досадно същество от бившия пушач.Аз цигарките съм ги махал не веднъж и всеки път от раз...за месец два - година.Така спрях и пиенето, без цигари се напивах като змей горянин, което ме принуди да откажа концентратите и не ми липсват.В крайна сметка реших пак да пафкам подчертавам реших, още от времето когато бях активен спортист придобих навика да контролирам тялото си и пороците си.Но това което ми дават цигарите ми е много ценно, научен съм всяка сутрин за десет минути (две цигари време) да направя организация за деня. Цигарите ми дават време да се откъсна от навалицата (при нас за да пафкаш минаваш 50м. до изхода).Харесвам хубавите цигари и техния аромат рано сутрин с кафето. В нас се пуши навсякъде.Доказано е за мен, че цигарката ми повишава концентрацията, работа ми е спесифична и иска много трезв ум и спокойствие, колегите непушачи правят палзи по 30 мин. м/у операциите, а аз десет (една цигара време+разходката).Когато колега ме нервира винаги пуша първо цигара преди да го навра в на кучето задника.Общо взето цигарите ми дават повече от колкото един психоаналитик би ми повлиял.
Коментар
-
Аз не сем пушач, но с един колега пробвахме таз цигара, и той си я пуши до ден днешен...да кажем 9 месеца и повече.Разликата за мен е в мекия дим, по-слабо се усеща от всяка цигара.Ако си заклет пушач, и пушиш твърди неща, това не е за теб. Не замества ама нищо.Ако си на леки цигари, може и да те откаже това чудо...леко е като ветрец.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар