Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изтекъл ГТП. Къде да направя?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изтекъл ГТП. Къде да направя?

Изтекъл ми е ГТП. Къде да направя нов в района на ж.к. Лагера, Хиподрума и Красно Село?
    Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

И мене ме интересува точно същия въпрос.За сега съм се ориентирал към сервиза в Борово малко преди колелото на 204.

Коментар

Сега свърших с процедурата. Бях в Ади 95 (май така се казваше). На Бул. Обилолна в Овча Купел малко преди Монте Видео в дясно. 33.00 лева. Бързи и точни.
      Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...

Коментар

Мен друго ми е интересно,ако автомобила не отговаря на всички изисквания,тоест не минеш прегледа плащаш ли им за услугата?

Коментар

SHB написа:
          Мен друго ми е интересно,ако автомобила не отговаря на всички изисквания,тоест не минеш прегледа плащаш ли им за услугата?
          да, даваш им 10-20 леа и вече отговаря на изискванията
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

ми то не е много за казване,ама опитах подобен вариянт с мой познат,да ми извади ГТП без да я карам колата до там изобщо,но след няколко дена се разбра че нещо са стегнали контрола и има проверки и не стана та затова питам

Коментар

Аз им викам на тея от техническия: Вижте ми фаровете, мигачи и т.н., а те: Ааа спокойно...Заради такива хора има толкова гробници по пътя

Коментар

Working...
              X