Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голям да пораснеш pr_00f ... ЧРД!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оооооо, профе!!!!Жив и здрав да си колега, днес не беше на бачкане за F2F поздравления ама то не се губи, нали?Само да напомня, че бомбони не пием! :D Със здраве и много късмет и успехи желая!
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Еййй и тук ли ме набарахте Няма оттърване .Колеги мерси за пожеланията.п.с. Еспер - днес си бях на работа като пич -следобедна смяна до 22, ама понеже съм тарикат и рожденик фъснах 30 мин по рано.
      Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

pr_00f написа:
        Еййй и тук ли ме набарахте Няма оттърване .Колеги мерси за пожеланията.п.с. Еспер - днес си бях на работа като пич -следобедна смяна до 22, ама понеже съм тарикат и рожденик фъснах 30 мин по рано.
        Е, разминахме се явно - на мен пък ми беше леко "дъждовен" следобяда - последен работен ден, докле обиколя "хамбар-а"...Ма теб съм те пропуснал - явно си хойкал нанякъде Нищо - зло да те забрави Cheers@
        I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Е па жив и здрав да си Не можахме да се видим да почерпиш един Житан Сещай се за нас - низвергнатите парии на труда и си добре дошъл.
          Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Working...
          X