Airfan написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ пак ни погва за фаровете
Collapse
X
-
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
"Ако ксенонът ви след дадени метри свети надолу, това означава, че не би заслепил водача срещу вас и ние няма за какво да ви санкционираме", коментираха от КАТ.(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://news.plovdiv24.bg/301427.html#ixzz1cY1xXFAD
Коментар
-
Да не мислиш, че новите шарнири са много стока?! Комшията на реното 2 пъти ги сменя за 1 година, на 5000км са дроб. Аз съм с рециклиран и не съм го пипал над 5 години.Airfan написа:Много сте съвестни, ама я си признайте колко от вас карат с рециклирани шарнири? М?Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Аз си карам със 100 вата крушки и никой не може да ми каже нищо Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Нямам нищо против ксеноните обаче повечето хора като ги сложат на стари коли в случая както е типото ми и като срещна такъв екземпляр в търсене на пътя му пускам 400 вата дълги светлиниТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Понеже стана дума за рециклираните шарнири, ако си имате представа какви неща си позволяват при "рециклирането", никога няма да се доверите насляпо да ви ги рециклират. В общи линии, най-често се износва капачката с отвора. "Рециклирането" (доколкото аз съм запознат)се прави най-често с набиване на втечнена пластмаса под ябълката, с което шарнирът се затяга и не хлопа. Но капачката си е вече износена - изтъняла. На жигула дори съм виждал изрязано парче от пластмасова капачка от буркан. Усетя ли удар във волана на дупка, веднага карам в сервиза. И не приемам "рециклиране" като опция.
Коментар
-
nikolovvd написа:Кой какво е казал и кой какво е разбрал?Ако си свалил заводският фар на автомобила и си сложил т.нар. ксенонов фар, никой няма да ти прави проблеми. Просто единият фар е рефлекторен, а другият е с лупи и всеки си изпълнява функциите според стандартите.Когата на обикновен рефлекторен фар сложиш ксенонови крушки нещата стоят по съвсем различен начин. В този случай трябва да си слепец, за да не видиш разликата!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
bubachko
Emil74 написа:Акцията не е безсмислена. Скоро пътувах през нощта от София до Габрово. Карам с оригиналните крушки и съвестно регулирани фарове. Нямате си представа колко пъти скачах на спирачките, защото от "електрожените" срещу мен губех пътя! Опитайте със самоделки да карате в Австрия или Германия и започнете да им се обяснявате как "няма проблем...
Коментар
-
bubachko написа:И като каже някой - "Абе като ги сложих - все едно прогледнах!"... Ами отиди на очен лекар тогава, като имаш слабо зрение си е твой проблем, а не да се кичиш с мощности и техники като граничарски прожектор, и да тормозиш другите по пътя...
Коментар
-
bubachko написа:Относно ксеноните - никога не съм ги харесвал, ако има знечение мнението ми - трябва и фабричните да са забранени. Аз имам чудесно зрение, нормалните фарове си ми стигат... Тая светлина ксеноновата незнам каква е, но направо ми се присира като кара някой с такива фарове срещу мен нощем. И като каже някой - "Абе като ги сложих - все едно прогледнах!"... Ами отиди на очен лекар тогава, като имаш слабо зрение си е твой проблем, а не да се кичиш с мощности и техники като граничарски прожектор, и да тормозиш другите по пътя...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
всяка година има фишеци по това време, тази година това е модата. Миналата година беше, че глобявали за зимни гуми, преди това, гаранционния фонд пращаше бележки за ненаправена гражданска, по-преди това гражданскаат щеше да е 300 евро и тем подобни. Ако някой ми спре колата от движение, защото съм с ксенон, как ще го отнеса в съда, както си нямам друга работа... Задължение да каже ксенона фабричен ли е или не и дали отговаря на не знам си какви стандарти има ГТП. Куките не са технически лица, те могат да измерят, да видят, да се доверят на техниката, ама по какъв признак ще установят дали ксенона ми е фабричен, фара дали пък не е сменен с отговарящ на условията и т.н. За тези неща се изискват технически лица и експертизи, не е одстатъчно да види надписа на китайски на баласта и да каже не е оригинален. Поредните глупости, сутринта слушах как щели да спират от движение колите с ксенон, 2 часа по-късно прочетох, че шефа на кат Сф казал, че в Сф започва тази акция, чакай брее, Сф ли е само БГ, закона за Сф ли е или за Бг, а и цитирам го- няма да спираме от движение, но ако са с ксенон към водачите ще има специално отношение това със специалното отношение ми хареса, ще им предложа какво специално да ми направятLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:bubachko написа:Относно ксеноните - никога не съм ги харесвал, ако има знечение мнението ми - трябва и фабричните да са забранени. Аз имам чудесно зрение, нормалните фарове си ми стигат... Тая светлина ксеноновата незнам каква е, но направо ми се присира като кара някой с такива фарове срещу мен нощем. И като каже някой - "Абе като ги сложих - все едно прогледнах!"... Ами отиди на очен лекар тогава, като имаш слабо зрение си е твой проблем, а не да се кичиш с мощности и техники като граничарски прожектор, и да тормозиш другите по пътя...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:bubachko написа:Относно ксеноните - никога не съм ги харесвал, ако има знечение мнението ми - трябва и фабричните да са забранени. Аз имам чудесно зрение, нормалните фарове си ми стигат... Тая светлина ксеноновата незнам каква е, но направо ми се присира като кара някой с такива фарове срещу мен нощем. И като каже някой - "Абе като ги сложих - все едно прогледнах!"... Ами отиди на очен лекар тогава, като имаш слабо зрение си е твой проблем, а не да се кичиш с мощности и техники като граничарски прожектор, и да тормозиш другите по пътя...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар