..."Тази година няма да има гратисен период за шофьорите, които не си включват фаровете. Още от първия ден КАТ ще налага санкции на онези водачи, които не спазват закона. Според органите на пътна полиция, три години са били достатъчни на шофьорите, за да свикнат с новото изискване и вече няма необходимост да им се дава седмица толеранс, както бе в предишните години..."
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ пак ни погва за фаровете
Collapse
X
-
dikanio написа:И на мен винаги ми е било чудно, че на повечето други марки коли да може да пускаш светлините без да си включил на контакт, и респективно да ги забравяш включени?! Голяма глупост, която при ФИАТ-ите още от Уно (1983) я няма, а може би и от по-рано.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
mnpenchev
ele написа:mnpenchev написа:Лятото един път не ги пуснах и ми събраха дясната врата карайте с запалени фарове целогодишно.
Коментар
-
mnpenchev - По-добре не се впускай в разсъжения от типа "ако бях направил това, това щеше да стане" - тъпо е, щото нямаш и идея какво би станало, теоретично може би е щяло да бъде по-лошо. Не знам това за жените нещо като обида ли беше?Plastex - те всяка одина от няколко години о казват това. Мисля, че потвърждава факта, че или са некадърни, или не са независими.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
mnpenchev
ele написа:mnpenchev - По-добре не се впускай в разсъжения от типа "ако бях направил това, това щеше да стане" - тъпо е, щото нямаш и идея какво би станало, теоретично може би е щяло да бъде по-лошо. Не знам това за жените нещо като обида ли беше?Plastex - те всяка одина от няколко години о казват това. Мисля, че потвърждава факта, че или са некадърни, или не са независими.
Коментар
-
Не мога да разбера какъв е проблема да карате на фарове.Толкова ли е сложно преди да тръгнеш да включиш фаровете?!?...или ви е страх да не мине инкасаторката вечер :DFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Не вярвам в ефективноста на това въведение.......слепока и блейката на пътя са си такива, ако ще и 10 фара да облещиш, а при определени обстоятелства фаровете денем са дори и опасни...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Все ми е тая от тез акции.Винаги си карам на фарове,а често и на халогени.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
_жоро_ написа:Не мога да разбера какъв е проблема да карате на фарове.Толкова ли е сложно преди да тръгнеш да включиш фаровете?!?...или ви е страх да не мине инкасаторката вечер :D
Коментар
-
_жоро_ написа:Не мога да разбера какъв е проблема да карате на фарове.Толкова ли е сложно преди да тръгнеш да включиш фаровете?!?...или ви е страх да не мине инкасаторката вечер :DВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар