Рядкокарам без фарове.Но от утре ще са пуснати постоянно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ пак ни погва за фаровете
Collapse
X
-
mnpenchev написа:Лятото един път не ги пуснах и ми събраха дясната врата карайте с запалени фарове целогодишно.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
До колкото знам от догодина ще е задължително да се кара на ДНЕВНИ светлини през цялата година, а ако няма ДНЕВНИ на къси. С Фиата карам на фарове почти винаги и през лятото( най-вече защото го карам сутрин преди 8 и вечер след Зимата постоянно. Много ми харесва, че както съм си карал гася колата вадя ключа и захождам нито гледам дали съм ги забравил включени и т.н..... Докато със служебната досега зимата докато свикна да ги гася бутам 2-3 пъти да запаля .... че нито пищи че са пуснати нито си ги гаси сама.... егати бараката.
Коментар
-
Insane написа:Докато със служебната досега зимата докато свикна да ги гася бутам 2-3 пъти да запаля .... че нито пищи че са пуснати нито си ги гаси сама.... егати бараката.
Коментар
-
BolgAryan написа:Малко ми липсват споровете ЗА и ПРОТИВ карането фаровеAlfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
delete написа:Колеги, сега съм с ксенон, та проблем ли ще е за него ако паля колата на включени фарове ?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:BolgAryan написа:Малко ми липсват споровете ЗА и ПРОТИВ карането фарове
Коментар
-
van_dal написа:delete написа:Колеги, сега съм с ксенон, та проблем ли ще е за него ако паля колата на включени фарове ?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Баластите се прецакват - скапани "кондензатори" са повечето....Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар