в сервизите на СБА е безплатноно можете и сами вечер, заставате на два метра пред стена и гледате да се получи тази фигурка на нивото на фаровете, елементарно е, по две врътки на фар, като ги поместите малко ще видите как се отразява на фаровете и се постаравате да направите тази фигурка, аз така съм си ги правил и съм доволен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ пак ни погва за фаровете
Collapse
X
-
Мда ще трява да се съглася с Торнадо като знам какви са некадърници в СБА, пък и без това моите фарове, за да се регулират трябва да си сменя и левия, понеже е депо и вари го, печи го се надолу си бие и това е.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Карам целогодишно на фарове, но въпреки всичко има КЬОРАВИ шофьори. Това е баси тъпото - да тръгнеш да излизаш от пресечка и насреща ти да идва кола, а ти да се правиш, че я няма... Колани отзад? Синът ми крещи "КОЛАНИ, КОЛАНИ", ако някой се е качил и не ги е сложил... А като го няма - учтиво или не съвсем - моля всички да си ги сложат. Имам приятел, който е без баща поради непоставен заден колан..., но пък си има бивш шурей...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
BEX---GT написа:в сервизите на СБА е безплатноно можете и сами вечер, заставате на два метра пред стена и гледате да се получи тази фигурка на нивото на фаровете, елементарно е, по две врътки на фар, като ги поместите малко ще видите как се отразява на фаровете и се постаравате да направите тази фигурка, аз така съм си ги правил и съм доволен
Коментар
-
лазерно в Ревена - 18 лв.наистина има малко мъгла около разстоянието от стената, за мен, за това и ги държа на 1 надолу от електричеството, че заслепявам иначе, по баир цъквам на 2 и проблеми нямам, досега не са ми светкали п.п: вчера ми казаха за 2 м. и половина в евро 07, иначе аз знаех за 4-5 и линията да е на нивото ва фаровете, а там откъдето тръгва разсейката, срещу съответния фар, така съм чувалA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
ogi28b написа:има си тема по въпроса.
Коментар
-
u_bo
ogi28b написа:ogi28b написа:има си тема по въпроса.
Коментар
-
аз и за фаровете и за коланите отзад съм твърдо за! Точно преди година катастрофирахме на входа на Пловдив с едно Рено. Аз бях на задната седалка. И добре че бях с колан. 6Въртяхме се из мокрия път като луди чист късмет че не се блъснахме във билборда с който се разминахме на косъм а се спряхме на тротоара. Бях с колан отзад и определено усетих силата с която ме задържа на седалката. Ако не беше той щях да се разхождам из цялата кола като из парка. 6Карайте със светнати фарове и слагайте колани колеги. 6Точно като не очаквате ще се окаже че те са тези който спасяват животи. 6Със светнати фарове ще ви забелязват от далеч а с колана ще останете там където е най-безопасно. 6На седалката на автомобила.извинявам се за 6-ците ама клавиатурата ми се прецака и като натисна 6shift 6 и излиза 6Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
КАТ пак ни погва за фаровете
Фаровете трябва да се употребяват през деня целогодишно .Вчера из вятовските денгерлици как съм се зверил дорде различа тъмните автомобили на фона на гората ....FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
mnpenchev
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар