ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
КАТ пак ни погва за фаровете
Collapse
X
-
-
Princo написа:Все ми е тая от тез акции.Винаги си карам на фарове,а често и на халогени.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Nikiolce, първо, числото, което си дал(а) се отнася за Дания, а не за Австрия, и второ, статистиката, ако можем да наречем така дадената статия, в цифри мълчи за ПТП с пешеходци и велосипедисти. Карането на фарове денем е опасно именно за тях, освен това произшествията почти винаги са с телесна повреда, защото този тип участници в движението са много по-уязвими. Глупаво е да пазим ламарините при левите завои, а да бутаме пешеходците под колелата на камионите. Освен това, смятам, че не е уместно да ползваме статистика от скандинавските държави, за да правим аналогии в България.
Коментар
-
Ако автомобилът има специално пригодени дневни светлини които имат широка диаграма на излъчване то има смисъл.Поне не пречат защото са изградени със светодиоди и са икономични.Никой не може да ме убеди, че моите лупи за късите имат някакъв ефект през деня. Те просто не се забелязват че светят понеже са регулирани и не заслепяват. Ако се загледа човек в колата габаритите ми светят по силно.
Коментар
-
nikolovvd написа:Princo написа:Все ми е тая от тез акции.Винаги си карам на фарове,а често и на халогени.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:nikolovvd написа:Princo написа:Все ми е тая от тез акции.Винаги си карам на фарове,а често и на халогени.
Коментар
-
bobizdr написа:Много сте ми интересни с тези халогени.Първо са забранени,защото това са фарове за мъгла.Второ заслепяват много гадно,а мен ме дразнят и през деня, а за през нощта просто не знам колко майки ги е сърбял носа,че ги споменавам.
Коментар
-
Tornado написа:Моите вече се палят автоматично със завъртане на стартера и гаснат като загася.За 5 минути работа с 50 см. проводник.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Immortal написа:А от няколко дена оборудвах Бравото със крушки на габаритите, от ония дългите, с 24 ярки светодиода на тях.Светят почти колкото къси светлини - спокойно на тях може да се кара като на дневни светлини, особено ако сте с ксенон.
Коментар
-
Колеги съгласен съм , че тряя да се пускат през деня, и че е по добре не само зимата, а въобще!НО.....КАТЕГОРИЧНО НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН ДА МИ ПОСТАВЯТ ГЛОБА ЗА ТВА , ЧЕ НЕ МИ БИЛИ РЕГУЛИРАНЕ ФАРОВЕТЕ В СЕРВИЗ НА СТЕНД Не е проблема 10-те лева за сервиз, проблема е, че според стенда фаровете са прекалено ниски, ПРЕКАЛЕНО. Аз тръгнах един ден да си ги прая, и трябваше да ходя до софия, и минах стенда и тръгнах 8чеса вечерта, след като се стъмни на повече от 3 метра не виждах нищоооооооооооооооооооооооооо пуснах дълги, дори не ми светкаха колите срещу мене , представете си според стенда колко трябва да свалим фаровете.А дори с най ниските фарове да си, пак пречат, винаги са пречили на очите и винаги ще пречат докато не сложат всички лупи, да не говорим на дъжд колко пречат отсрещните фарове нормалните без лупи. Като са толкова ербапи да спазваме височината , която определя стенда , да осигорят лупи на шофиорите и всичко ще е ок. За това колеги който му се занимава да не слага ксенони преди да е сложил по една лупа щото ксенона без лупа още повече мачка очите Та преди да стигна до софия, спирах 3 пъти да ги дигам тия фарове, просто ужасно регулирани според мене, а според тях тва е нормата. ДА ОБАЧЕ нормата е на много места да е осветено , а то не е Аз немога да разбера едно нещо - защо пунто 1999-2003 го направиха с такива хубави фарове , които позволяваха ксенон, който не пречи на другите, а по новите модели пънто се върнаха към рефлекторите Казах го и пак го казвам, вместо да имат толко много полицаи, в тая полицейска държава, да вземат да махнат малко и да дарят лупи на хората
Коментар
-
Insane написа:Преди като бях с обикновенни крушки карах с включени халогени ако е мокро или супер тъмно( без луна) но никога не са ми пресветквали че им карам с халогени насреща...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар