Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

КАТ пак ни погва за фаровете

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

КАТ пак ни погва за фаровете

И тази година КАТ няма да пропусне традиционната акция "Светлина" - от 1 ноември пътните полицаи ще засилят контрола за изправни осветителни и сигнализационни системи на автомобилите.Кампанията ще продължи чак до март 2009 г., предупреди говорителят на КАТ Красимир Костов, цитиран Фокус. Предвиден е обаче превантивен период от 1 до 9 ноември, когато шофьорите няма да бъдат глобявани заради това, че не са използвали фаровете на автомобила си през светлата част на денонощието. През този период те ще имат право и на безплатни технически прегледи на осветителните уредби на своите автомобили. Засиленият контрол в рамките на акцията
    FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
    Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Това за коланите отзад, вече е много глупаво, не че е отсега. Ама то да беше само това...
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

[quote:6336d25ce5]Засиленият контрол в рамките на акцията
      Alfa 159 SW 2.4 Ti
      Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
      "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

И дочух че от 01.11.08 коланите на задните седалки ще бъдат задължителни, а за возенето на малки деца дисциплината се затяга яко, не че аз имам, но коментирахме с едно семейство с 2 малки дечица и там ставало така че не всеки може да вози малки деца, трябва седалка за всяко дете, нямаш право да го държиш в ръце и т.н., че даже от родилния дом неможеш да го докараш без съответните съоръжения.
        туй за коланите на задните седалки и сега си е задължително ама кой го спазва...колкото за децата и коланите и седалките питайте мен... как се събира жена, шофьор /моя милост/, дете тип 1 година в столче, дете тип 6 г. на седалка, 4 чанти, детска количка, паяк, цукало, памперси, суха храна / сандвичи, кроасани, бисквити, солети, дето не мога да изчистя 2 седмици след това/ и се ходи на гости "на мама" и туй сичкото в Пунто с газова бутилка тип 28 л. в багажника...първите 100 километра е добре - сичкото кеч е с коланите на седалките и столчетата... но онуй диване дето е на 1 г. после се разкривява и започва едно спиране по отбивки и въртене /смяна на местата/ в абсолютен разрез със ЗДв.П и перманентно съм подлежащ на санкциониране от органите на КАТ. на след вторите 100 километра вече не се ползват никакви столчета, а с колан съм вързан само аз... вързан съм, щото вече съм изнервен, а нали знаете - лудите ги вързват....
        Fiat Punto 1.1-Синята птица
        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

extra, много обичам, когато всички карат на фарове тамън ще тествам изправността на ксенона ама за коланите на задните седалки, абсурд, няма да дам на никого да ми ги вади от слотчетата, така хубаво съм си ги подредил :Dпп ама на фарове калата изглежда по-завършена, особено ако е чиста
          Прикачени файлове
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

Категорично съм протива да не се глобяват шофьорите от 1-ви до 9-ти ноември. Да не би тогава законът да не важи? Незнанието на закона не означава че не трябва да се спазва! Дреме ви за коланите, глобата е индивидуална, и е 50 лева. Който иска, да си го ползва колана. При мен никой не се вози без да е поставил колана си ако е на пътническата седалка, а който се вози отзад - предупреждавам го че глобата е индивидуална, и колана е за негова безопасност, а не за моя.

Коментар

Питайте GTipo дали е добре ползване на колани на задната седалка. Именно той препоръчваше слагането, има защо!

Коментар

това, което казах беше в кръга на шегата, разбира се, никой, качил се отзад, не ме е питал за колан дали да слага, а и аз не казвам, а за отпред им казвам, че глобата е индивидуална, ама не съм много сигурен в това, а вие
                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                e30 forever!

Коментар

Индивидуална е според член 184 алинея 6 точка 3

Коментар

Май не знаете, че този който се вози отзад без колан спокойно може да убие този отпред.Така че, поставянето на колан и на пътниците отзад е за ваша безопастност, не само за тяхна.donnna - преживях една катастрофа тоя месец, точно столчето спаси бебето. Иначе и аз си виках "абе това на мене не може да се случи, аз внимавам". Е, случи се.Ти може и да внимаваш, ама другите не.Това задължително го изгледайте, дори познавам такива безумци, детоси мислят, че като държиш бебето е безопасно.http://www.youtube.com/watch?v=xU2jr...eature=related
                    Ex Fiat 126P
                    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                    Alfa Romeo 147 1.6 TS
                    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Ееее тва за колана отзад вече е в повече!но както gamma казва тва с светлините трябва да е целогодишно, данеби лятото да не се стъмва като цяло екстра че почва акцията за светлините
                      Brava 103HP
                      ''Фиата тръгва там където Голфа спира''

Коментар

Светнили ок през зимата ама лятото е безсмислено да ти блещят цял ден.Иначе е добре че има 9 дена гратисен период докато свикнат шофирите да не забравят фаровете.А къде е безплатното регулиране на фарове??Да пратят всички коли задължително на регулиране че ми писна от разни колички дето късите им светят като прожектори за сваляне на самолети.
                        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                        FIAT БРАВО 1.2 16v
                        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

И аз искам безплатно регулиране на фаровете, ако някой знае къде ги раздават да казва
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
                            И аз искам безплатно регулиране на фаровете, ако някой знае къде ги раздават да казва
                            Мисля, че на СБА, ако искаш дай да вървим

Коментар

van_dal написа:
                              Не ги пипайте тези старички фарове ,че ще стане още по зле.Особенно пък да ви ръчкат някакви набедени майстори.
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                              X