Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Палите ли при включени фарове ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Най-добре е да се пали когато не са включени никакви консуматори.Така го права предимно макар че има и моменти я забравени фарове я нещо друго Старите колеги казват че така се щади акомулатора,а аз им вярвам не че защото са на по 40 50 години а защото са шофьори от 30 години
    Фиат БРАВО 1200 куб.см. 59kW 2001 Г.И. Stilo GAS

Ситроен Берлинго 1.6 HDi 2009

Коментар

аз лично гледам поне фаровете да са изк. на когото му е здрав акумолатора да върти Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
      uno-1.5i понто 1.2i

Коментар

Аз доста често ми се случва да паля на скорост директно когато няма време, вие за едните фарове го правите на проблем.Проблем е когато съм дръпнал ръчната и опитам да тръгна със стартера.Вземете си акумулатор който издържа 50 а стартов ток повече да речем и няма да мислите дали сте угасили фаровете.
        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
        FIAT БРАВО 1.2 16v
        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
          Аз доста често ми се случва да паля на скорост директно когато няма време, вие за едните фарове го правите на проблем.Проблем е когато съм дръпнал ръчната и опитам да тръгна със стартера.Вземете си акумулатор който издържа 50 а стартов ток повече да речем и няма да мислите дали сте угасили фаровете.
          Какво имаш предвид под "палене на скорост" ? Ако си натиснал съединителя, все едно не палиш на скорост, ако пък не си го натиснал, колата ще подскочи и нищо друго няма да се случи, просто няма да успееш да запалиш.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

незнам за вас ама аз влизам,слагам колана, паля колата , пускам фарове и касетофона и тогава тръгвам... теи сам си изградил навик и + това ми е слаб акумулатора, за пред смяна е и да не си правя експерименти :P
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Случва се понякога да паля на фарове, даже като се замисля май доста често се случва Засега не сам имала проблеми
              НАМАЛЕТЕ СКОРОСТТА - СПАСЕТЕ ЖИВОТ!!!

Коментар

ако съм ги заправил пуснати само тогава то другия вариянт не ми изглежда нелогичен ( влизаш, пускаш фаровете и палиш )
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                X