nai7 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нищо не казвате за рецесията.
Collapse
X
-
Lane Staley написа:nai7 написа:Той се занимава със строителство продава апартаменти има 7 блока във Сл.бряг и почти всичко е продал,една проста сметка 1000 евро е кв.см-едната му сграда е 1,300 кв.см това колко прави 1,300,000 евро едната а те са 7 блока.И това му е втория самолет първия беше малък на него се научи да пилотира и го продаде.а сега си взе малко по голям 12,000 евро му беше курса за пилот.
Коментар
-
nai7 написа:Lane Staley написа:nai7 написа:Той се занимава със строителство продава апартаменти има 7 блока във Сл.бряг и почти всичко е продал,една проста сметка 1000 евро е кв.см-едната му сграда е 1,300 кв.см това колко прави 1,300,000 евро едната а те са 7 блока.И това му е втория самолет първия беше малък на него се научи да пилотира и го продаде.а сега си взе малко по голям 12,000 евро му беше курса за пилот.Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG
Коментар
-
Richard Burns написа:nai7 написа:Lane Staley написа:nai7 написа:Той се занимава със строителство продава апартаменти има 7 блока във Сл.бряг и почти всичко е продал,една проста сметка 1000 евро е кв.см-едната му сграда е 1,300 кв.см това колко прави 1,300,000 евро едната а те са 7 блока.И това му е втория самолет първия беше малък на него се научи да пилотира и го продаде.а сега си взе малко по голям 12,000 евро му беше курса за пилот.
Коментар
-
pr_00f написа:Колега,Я ги дай тези оферти насам За мен 50к евра са си седмични пари Аз пък си купих земя, сега си я вкарвам в регулация и след 1-2 години ще строя.До тогава ще са огладнели яко строителите и току виж ми излязла къщата на добра ценаDriving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG
Коментар
-
Колега на шефа ми клиентите му са англоговорящи много са малко руснаците,просто фирмата която му продава е много добра той и затова им дава процент от продажбата и то доста над това което се дава.има си хора да живеят на село има и такива които искат по шумно да им е.Комплекса е много хубав има 2 големи басейна,много е луксозно лично аз никога не бих си купил там жилище дори и да е по евтино,но има си хора които ги вземат.Аз живея във един квартал на Б-с на 100 метра от морето и си имам 2 къщи дай да направим една врътка и да взема една искам да живея на планина не искам море,писна ми от 34 години съм тука и най лошото е живея на 1 км от летище Б-с сам прецини за какво става въпрос лятот на 5 мин.по 2 самолета кацат ужас ти казвам.
Коментар
-
nai7 написа:Аз живея във един квартал на Б-с на 100 метра от морето и си имам 2 къщи дай да направим една врътка и да взема една искам да живея на планина не искам море,писна ми от 34 години съм тука и най лошото е живея на 1 км от летище Б-с сам прецини за какво става въпрос лятот на 5 мин.по 2 самолета кацат ужас ти казвам.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:nai7 написа:Аз живея във един квартал на Б-с на 100 метра от морето и си имам 2 къщи дай да направим една врътка и да взема една искам да живея на планина не искам море,писна ми от 34 години съм тука и най лошото е живея на 1 км от летище Б-с сам прецини за какво става въпрос лятот на 5 мин.по 2 самолета кацат ужас ти казвам.
Коментар
-
mnpenchev
-
КАЗВАМЕ:.................................................. ..................Тоа матриалец е препечатан направо от афтуритетниа весник "Фанешал таймс". Сеги е мудерно да са дрълат ората по секви фенансови вапросе, те за тава ша го преведем, за вашо сведение: Веднаж у темната Индиа в ено село дошел един омраз и казал на селяньете, че ша купува маймуне по десет долара парчето. Селяньете куто виделе, че има бая маймуне у жунглъта, отишле а ги ловат. Омразът купил неколко иляди за по десет долара. Маймунете, каде рипале по дръвеата, останале малко и ората спреле да си дават зор а ги ловат. Тогива тоа им рекъл, че ша копува по дваесе долара бройката. Ониа като чуле, па отишле да ловат маймуне, кой на трици, кой на друга стръв. Обаче маймунете намалели още. Офертата била вече на дваесе и пет долара, а у гората немало вече ни маймуна, ни уй. Тогива омразът им рекъл, че ша копува по пейсе долара парчето! Обаче имАл бил работа у големиа град, и неговиа менажер щел да копува наместо ньега. Менажера им казал: "А глейте оня пустиняк що маймуне е насъбрал, да му го тура! Язе ша еба да ви ги продам по триесе и пет долара, а оня куту си доде, виа ша му ги дадете по пейсе долара!" Селяньете си извадиле сичката парасъ и купиле сичкото маймуне... Повече не виделе ни менажера, ни омраза, ка са обърнаале - маймуне отсекъде! Сега имате по-добра престава ка работи Уол Стрийт...SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар