ele написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фен клуб на Митко Бербатов...
Collapse
X
-
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
kiro_of_the_day написа:Много ми е интересно как ще коментираш изявлението на Алекс Фергюсън, че за да гледат Бербатов - феновете трябвада плащат двойно за билети.... Или и той не разбира защо си е дал парите...В момента Бербатов показва изключителен интелект и зрялостВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
dikanio написа:Интересно кое първенство може да ти харесва повече от английското? А Юнайтед е отбора спечелил най-заслужено Шампионската лига в последните 5 години!Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Еle, моля те, вече ми е трудно да запазя добрия тон. Има кретени които връзват сложни изречения.Не искам да дава примери. Че си назубрила закона го разбрахме, че си страхотен шофьор - приемаме го на доверие, че от футбол разбираш толкова, колкото аз разбирам от шиене на гоблени вече ни е ясно. Че все гледаш да си отгоре - страхотно, ама отиди, намери някой дето ще си му отгоре докато те радва с мъжки ласки, защото този форум не е само поле за изява на фрустрирани индивиди.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Еle, моля те, вече ми е трудно да запазя добрия тон. Има кретени които връзват сложни изречения.Не искам да дава примери. Че си назубрила закона го разбрахме, че си страхотен шофьор - приемаме го на доверие, че от футбол разбираш толкова, колкото аз разбирам от шиене на гоблени вече ни е ясно. Че все гледаш да си отгоре - страхотно, ама отиди, намери някой дето ще си му отгоре докато те радва с мъжки ласки, защото този форум не е само поле за изява на фрустрирани индивиди.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
да взема да отворя нова тема "хайде колежката Еле да се заяжда с мъжката част от форума"или "Как да намерим мъж за една самотна душа"офф топик - абе що няма шампионска лига тая седмица???Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
sugarboy написа:dikanio написа:Интересно кое първенство може да ти харесва повече от английското? А Юнайтед е отбора спечелил най-заслужено Шампионската лига в последните 5 години!
Коментар
-
Е, как може да предпочетеш супердерби между Миньор и Беласица, вместо Милан срещу Интер например? :D Сериозно, любимо ми е италианското първенство, защото там симпатизирам на Милан, а на международната сцена - на всички италиански. Тук са царе на тактиките, в по-редки случаи позабравят за тактиката и се получават технични сблъсъци. В Испания пък наблягат на техниката, но там нямам любими отбори. По-скоро симпатизирам на по-дребните отбори като Ла Коруня, Виляреал, Майорка и Валенсия, защото грандовете им са потенциални противници на любимия ми Милан и по подразбиране съм твърдо против тях. В Англия и тактика, и техника, са непознати понятия, с изключение на отделни проблясъци в Арсенал и Челси, понеже те са мултинационални отбори, но и те биват потопени в блатото на английската праволинейност. В последните години и Ливърпул ни мъчи с промъкване напред в тактически битки, но тази година с трите английски на полуфиналите просто футболът беше тотално убит. Но темата е за виртуозните изпълнения на Бербатката, така че да замълчим за клубните ни пристрастия.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
И аз не го харесвам много Бербатов точно затова, че не си дава много зор да играе тук, амасе радвам когато постига успехи навън.Ето го и клипчето в ютюб, че поне зарежда бързо и качеството е по-добро:http://www.youtube.com/watch?v=sf1PQ-8doncEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:И аз не го харесвам много Бербатов точно затова, че не си дава много зор да играе тук, амасе радвам когато постига успехи навън.Ето го и клипчето в ютюб, че поне зарежда бързо и качеството е по-добро:http://www.youtube.com/watch?v=sf1PQ-8donc
Коментар
-
nai7 написа:А сега да ти ОБЯСНЯ защо тука много много не играе защото КОЛЕШШКЕ тука ги няма тези добри играчи да му подават затова ОК.
Коментар
-
Добре де да го ева, що се надспорваме колко добре играе Бербатов, при положение цената на трансфера му? Никой не дава 30 милиона паунда за някой да седи на скамейката на резервите. Ама и друго не мо’а да схвана - що толкоз пак се прехласваме по едно изпълнение, дето дори и не е гол, а все забравяме как "батковците" на Бербата се изложиха през 1994, 1998, 2002, 2006 и да изреждам ли всички шампионати в които не сме участвали заради наличието на 22 леви крака на терена? НЕ ГЛЕДАМ ФУТБОЛ от 1994 - заради нашите галоши. Но явно повечето тук сте твърде млади да знаете какво стана преди 14, нормално е, явно всички се на 18-20г...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар