Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фен клуб на Митко Бербатов...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ele написа:
    22 милиона паунда се плащат, за да вкарваш голове, било то и грозни, не да подмяташ топката. Незнам какво толкова сте се прехласнали по Бербатов - игра прекрасно миналия сезон - сега - тц. В националния тим играя като играч от В-група.
    Жена си доколкото разбрах и ти е простено ... Ама само веднъж! Послеееее ... Точно такива изпълнение мила пълнят стадионите, и се говори за тях с дни и седмици, защото ги няма вече финтовете на фамозния Гаринча, няма го Пеле да носи топката на гърдите си 30 метра - па ходи го спри...А англичаните, милите ми дръвца - те за такива изпълнения ен са и сънували и затова се прехласват.Един грозен мач - кой го помни???Много ми е интересно как ще коментираш изявлението на Алекс Фергюсън, че за да гледат Бербатов - феновете трябвада плащат двойно за билети.... Или и той не разбира защо си е дал парите...
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      Много ми е интересно как ще коментираш изявлението на Алекс Фергюсън, че за да гледат Бербатов - феновете трябвада плащат двойно за билети.... Или и той не разбира защо си е дал парите...
      Ми човекът иска да си избие парите... Знаеш ли на него колко му пука за феновете - всичко е пари, дори и въпросните хора, за него, светят в паунди.
      В момента Бербатов показва изключителен интелект и зрялост
      Абсолютно си прав. Преди 2-3 години едно изречение не можеше да върже, сега се изказва със сложни изречения, в които даже се забелязват нотки на логическо мислене. Иначе е пълен кретен, когато става въпрос за българският национален отбор, щото там не му плащат тлъсти пачки... що да играе човекът...
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

dikanio написа:
        Интересно кое първенство може да ти харесва повече от английското? А Юнайтед е отбора спечелил най-заслужено Шампионската лига в последните 5 години!
        Аз съм казвал и в други теми - гледам само италианското и испанското първенство. В Англия има три отбора и всичко останало е сива маса. Английското първенство не ми представлява абсолютно никакъв интерес и дори когато нямам какво да гледам, много по-интересно ми е да си пусна тенис, отколкото скучните боричкания на Албиона.
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Еle, моля те, вече ми е трудно да запазя добрия тон. Има кретени които връзват сложни изречения.Не искам да дава примери. Че си назубрила закона го разбрахме, че си страхотен шофьор - приемаме го на доверие, че от футбол разбираш толкова, колкото аз разбирам от шиене на гоблени вече ни е ясно. Че все гледаш да си отгоре - страхотно, ама отиди, намери някой дето ще си му отгоре докато те радва с мъжки ласки, защото този форум не е само поле за изява на фрустрирани индивиди.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
            Еle, моля те, вече ми е трудно да запазя добрия тон. Има кретени които връзват сложни изречения.Не искам да дава примери. Че си назубрила закона го разбрахме, че си страхотен шофьор - приемаме го на доверие, че от футбол разбираш толкова, колкото аз разбирам от шиене на гоблени вече ни е ясно. Че все гледаш да си отгоре - страхотно, ама отиди, намери някой дето ще си му отгоре докато те радва с мъжки ласки, защото този форум не е само поле за изява на фрустрирани индивиди.
            Я, пак се обиждаме... само дето не можем две приказки да вържем и да отговорим.... Ко лошо има да назубриш закона? Ами хубаво е да си зубър, поне ако се пробват да ти лепнат фиш, ще знаеш какво да кажеш, не да мънкаш. Ко лошо има да имаш свое мнение за футбола и да не харесваш някой футболист? Разбира се, това е много лошо, когато мнението ти се отличава от мнението на мнозинството, което все пак предпочита да те прати да духаш.... супата... и да се занимаваш с израстъци, отколкото да влезе в спор, щото не му се спори, защото незнае как....
            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

да взема да отворя нова тема "хайде колежката Еле да се заяжда с мъжката част от форума"или "Как да намерим мъж за една самотна душа"офф топик - абе що няма шампионска лига тая седмица???
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Аман от дървени философи/фки...
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

sugarboy написа:
                  dikanio написа:
                  Интересно кое първенство може да ти харесва повече от английското? А Юнайтед е отбора спечелил най-заслужено Шампионската лига в последните 5 години!
                  Аз съм казвал и в други теми - гледам само италианското и испанското първенство. В Англия има три отбора и всичко останало е сива маса. Английското първенство не ми представлява абсолютно никакъв интерес и дори когато нямам какво да гледам, много по-интересно ми е да си пусна тенис, отколкото скучните боричкания на Албиона.
                  Аз бих избрал да гледам българското пред италианското, съвсем сериозно го казвам! А иначе във всяко първенство има не повече от 3-4 отбора, които си заслужава да гледаш.
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

както съм и болен фен на Манчестър Юнайтед от години насам, сега Бербо много ме радва, когато играе красиво разбира се
                    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                    e30 forever!

Коментар

Е, как може да предпочетеш супердерби между Миньор и Беласица, вместо Милан срещу Интер например? :D Сериозно, любимо ми е италианското първенство, защото там симпатизирам на Милан, а на международната сцена - на всички италиански. Тук са царе на тактиките, в по-редки случаи позабравят за тактиката и се получават технични сблъсъци. В Испания пък наблягат на техниката, но там нямам любими отбори. По-скоро симпатизирам на по-дребните отбори като Ла Коруня, Виляреал, Майорка и Валенсия, защото грандовете им са потенциални противници на любимия ми Милан и по подразбиране съм твърдо против тях. В Англия и тактика, и техника, са непознати понятия, с изключение на отделни проблясъци в Арсенал и Челси, понеже те са мултинационални отбори, но и те биват потопени в блатото на английската праволинейност. В последните години и Ливърпул ни мъчи с промъкване напред в тактически битки, но тази година с трите английски на полуфиналите просто футболът беше тотално убит. Но темата е за виртуозните изпълнения на Бербатката, така че да замълчим за клубните ни пристрастия.
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

И аз не го харесвам много Бербатов точно затова, че не си дава много зор да играе тук, амасе радвам когато постига успехи навън.Ето го и клипчето в ютюб, че поне зарежда бързо и качеството е по-добро:http://www.youtube.com/watch?v=sf1PQ-8donc
                        Ex Fiat 126P
                        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS
                        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
                          И аз не го харесвам много Бербатов точно затова, че не си дава много зор да играе тук, амасе радвам когато постига успехи навън.Ето го и клипчето в ютюб, че поне зарежда бързо и качеството е по-добро:http://www.youtube.com/watch?v=sf1PQ-8donc
                          Просто няма какво да говорим даже и коментатора е изумен от това което направи Бербатов.Крайно време е колежката да спре да се обажда и да е компетентна във всияка тема,нали ти казах там където двама си ги мерят не си слагай З.....а че ще ходиш като самосвал после,ако ме разбираш какво искам да ти кажа.А сега да ти ОБЯСНЯ защо тука много много не играе защото КОЛЕШШКЕ тука ги няма тези добри играчи да му подават затова ОК.

Коментар

nai7 написа:
                            А сега да ти ОБЯСНЯ защо тука много много не играе защото КОЛЕШШКЕ тука ги няма тези добри играчи да му подават затова ОК.
                            E па да седи и да гледа мача като мен... по телевизора.Барбатов е велик играч за Манчо, но за нас е длъжник. Видя се, че без Марто е гола вода.За класата на Бербо няма какво да се пише ...Велик е! Най-добрия последните 20 години, след Наско де :D... Но в националния отбор е дирек и е време да погледа от страни, има момчета, които има каво да покажат.

Коментар

Бербатов с чудесата...един трофей няма...само 10 000 000 пропуснати положения на загубен финал на ШЛ. Като го признаят по света - тогава и я че го признем. Дотогава - остава си обикновен благоевградски селяндур.

Коментар

Добре де да го ева, що се надспорваме колко добре играе Бербатов, при положение цената на трансфера му? Никой не дава 30 милиона паунда за някой да седи на скамейката на резервите. Ама и друго не мо’а да схвана - що толкоз пак се прехласваме по едно изпълнение, дето дори и не е гол, а все забравяме как "батковците" на Бербата се изложиха през 1994, 1998, 2002, 2006 и да изреждам ли всички шампионати в които не сме участвали заради наличието на 22 леви крака на терена? НЕ ГЛЕДАМ ФУТБОЛ от 1994 - заради нашите галоши. Но явно повечето тук сте твърде млади да знаете какво стана преди 14, нормално е, явно всички се на 18-20г...
                                Steliyan's Life!
                                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                                X