Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фен клуб на Митко Бербатов...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фен клуб на Митко Бербатов...

снощи гледах мача на Ман Ю. с Уест Хем... Митко пак твореше чудеса!!! който не го е гледал ето - http://manunited.gol.bg/article.php?id=43017
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

леееко е преувеличено в статията.... чак оък да твори чудеса... ко твореше чудеса, нямаше да завършат наравно предния мач... чак и заложих на Манчестър ... пък той са издъни
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

кукло, ти клипчето отдолу гледа ли го???
      Fiat Punto 1.1-Синята птица
      Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
      Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Кво да гледа, тя тез финтове като ги е правила Бербата още е накъвал кифли със скъсани чорапи по младежките гарнитури. Къде си тръгнал ти на ele да обясняваш А сега сериозно. Финт като за учебник. На малко пространство, перфектен баланс на тялото, бързо отиграване след което имаше време и цигара да запали преди подаването. Нямам думи просто.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Отиграването точно преди головия му пас е уникално! Едва ли има много футболисти, които могат да го направят и най-вече да им дойде на малкото акъл да го изиграят по този начин! С риск да предизвикам лавина от спам, той е най-добрия български футболист. Когато европейският клубен шампион, респективно най-силния клуб в света, купува един единствен играч, това означава само едно - той е най-добрият от играчите, които отбора не притежава!
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

ele написа:
            леееко е преувеличено в статията.... чак оък да твори чудеса... ко твореше чудеса, нямаше да завършат наравно предния мач... чак и заложих на Манчестър ... пък той са издъни
            Брилянтно изказване...почти толкова брилянтно, колкото асистенцията на Бербатов...

Коментар

donnna написа:
              кукло, ти клипчето отдолу гледа ли го???
              аха, впечатляващо е... ама чак пък да твори чудеса....

Коментар

Гледах го мача и по отношение на асистенцията ми направи нещо друго впечатление - спокойствието ... никаква липса на напрежение...така "леко и лежерно" я плъзна към Рон....

Коментар

22 милиона паунда се плащат, за да вкарваш голове, било то и грозни, не да подмяташ топката. Незнам какво толкова сте се прехласнали по Бербатов - игра прекрасно миналия сезон - сега - тц. В националния тим играя като играч от В-група.

Коментар

ele написа:
                    22 милиона паунда се плащат, за да вкарваш голове, било то и грозни, не да подмяташ топката. Незнам какво толкова сте се прехласнали по Бербатов - игра прекрасно миналия сезон - сега - тц. В националния тим играя като играч от В-група.
                    Когато започнеш да ги вадиш от джоба си тези пари, тогава ще обясбяваш за какво се плащат. Пък и бяха малко повечко - 30,75 млн паунда.Влиянието на Бербатов върху иргата на Манчестър е повече от осезаемо, вкарва и голове - в момента е голмайстор на отбора с 5 попадения, колкото и Руни. По принцип се възхищавам на хора, които са малко тип "енциклопедисти" и се интересуват и разбират от много и различни неща, но това твоето е направо клиничен случай.Няма тема в която да не изкажеш компетентно мнение, с тон на тънък познавач на съответната материя. Аз съм играл футбол, и знам какво влияние оказва един много добър играч когато е сред сравнително равностойни съотборници. Ти предполагам също си играла футбол? Между нощните курсове без фарове Турку-Драмен, както разбрахме в една друга тема, познах ли?

Коментар

Lane Staley написа:
                      Когато започнеш да ги вадиш от джоба си тези пари, тогава ще обясбяваш за какво се плащат. Пък и бяха малко повечко - 30,75 млн паунда.Влиянието на Бербатов върху иргата на Манчестър е повече от осезаемо, вкарва и голове - в момента е голмайстор на отбора с 5 попадения, колкото и Руни. По принцип се възхищавам на хора, които са малко тип "енциклопедисти" и се интересуват и разбират от много и различни неща, но това твоето е направо клиничен случай.Няма тема в която да не изкажеш компетентно мнение, с тон на тънък познавач на съответната материя. Аз съм играл футбол, и знам какво влияние оказва един много добър играч когато е сред сравнително равностойни съотборници. Ти предполагам също си играла футбол? Между нощните курсове без фарове Турку-Драмен, както разбрахме в една друга тема, познах ли?
                      да, явно са наддавали малко повече след като се отказах да следя новините за него. И все пак Бербатов не играе добре този сезон, много по-добре игра в тотнъм.Тия курсове не ги знам, а ти май се опитваш да обиждаш

Коментар

Аз гледах днес само положението, защото не съм фен на английското първенство, още по-малко на Бербатов, а най-малко на Юнайтед, но снощното му изпълнение граничи с виртуозността. Дано с играта си там да вкара малко в пътя чугунените английски глави. Нормално е в Тотнъм да е изпъквал повече, защото това е посредствен отбор и нямаше играчи на неговото равнище, докато тук целите винаги са високи и е обграден от по-равностойни играчи.
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

мен пък нещо ме дразнят юнайтед .Първото полувреме играят перфектно ,тотално надиграват съперника си ,създават 10 голови положения и ако имат 2 гола преднина взимат мача ,а ако е само 1 лошо им се пише ,защото 2-рото полувреме не могат да се нарешат
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

ele написа:
                            да, явно са наддавали малко повече след като се отказах да следя новините за него. И все пак Бербатов не играе добре този сезон, много по-добре игра в тотнъм.Тия курсове не ги знам, а ти май се опитваш да обиждаш
                            В момента Бербатов показва изключителен интелект и зрялост - нещо нехарактерно за футболист. Засега няма нужда да блести, важно е да се впише в отбора, да бъде приет, там всички са звезди, не е като в Тотнъм. В Редкафе феновете почти единодушно посочват Бербатов в задължителните стартови 11. Следователно оценяват приноса му. Не, не се опитвам да обиждам, а да перефразирам онова " По добре да мълчиш и да те мислят за глупав, отколкото да отвориш уста и да разсееш съмненията"

Коментар

sugarboy написа:
                              Аз гледах днес само положението, защото не съм фен на английското първенство, още по-малко на Бербатов, а най-малко на Юнайтед, но снощното му изпълнение граничи с виртуозността. Дано с играта си там да вкара малко в пътя чугунените английски глави. Нормално е в Тотнъм да е изпъквал повече, защото това е посредствен отбор и нямаше играчи на неговото равнище, докато тук целите винаги са високи и е обграден от по-равностойни играчи.
                              Интересно кое първенство може да ти харесва повече от английското? А Юнайтед е отбора спечелил най-заслужено Шампионската лига в последните 5 години!
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                              X