снощи гледах мача на Ман Ю. с Уест Хем... Митко пак твореше чудеса!!! който не го е гледал ето - http://manunited.gol.bg/article.php?id=43017
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фен клуб на Митко Бербатов...
Collapse
X
-
Кво да гледа, тя тез финтове като ги е правила Бербата още е накъвал кифли със скъсани чорапи по младежките гарнитури. Къде си тръгнал ти на ele да обяснявашА сега сериозно. Финт като за учебник. На малко пространство, перфектен баланс на тялото, бързо отиграване след което имаше време и цигара да запали преди подаването. Нямам думи просто.
like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Отиграването точно преди головия му пас е уникално! Едва ли има много футболисти, които могат да го направят и най-вече да им дойде на малкото акъл да го изиграят по този начин! С риск да предизвикам лавина от спам, той е най-добрия български футболист. Когато европейският клубен шампион, респективно най-силния клуб в света, купува един единствен играч, това означава само едно - той е най-добрият от играчите, които отбора не притежава!
Коментар
-
Явор Митев
ele написа:леееко е преувеличено в статията.... чак оък да твори чудеса... ко твореше чудеса, нямаше да завършат наравно предния мач... чак и заложих на Манчестър ... пък той са издъни
Коментар
-
Явор Митев
Гледах го мача и по отношение на асистенцията ми направи нещо друго впечатление - спокойствието ... никаква липса на напрежение...така "леко и лежерно" я плъзна към Рон....
Коментар
-
22 милиона паунда се плащат, за да вкарваш голове, било то и грозни, не да подмяташ топката. Незнам какво толкова сте се прехласнали по Бербатов - игра прекрасно миналия сезон - сега - тц. В националния тим играя като играч от В-група.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:22 милиона паунда се плащат, за да вкарваш голове, било то и грозни, не да подмяташ топката. Незнам какво толкова сте се прехласнали по Бербатов - игра прекрасно миналия сезон - сега - тц. В националния тим играя като играч от В-група.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Когато започнеш да ги вадиш от джоба си тези пари, тогава ще обясбяваш за какво се плащат. Пък и бяха малко повечко - 30,75 млн паунда.Влиянието на Бербатов върху иргата на Манчестър е повече от осезаемо, вкарва и голове - в момента е голмайстор на отбора с 5 попадения, колкото и Руни. По принцип се възхищавам на хора, които са малко тип "енциклопедисти" и се интересуват и разбират от много и различни неща, но това твоето е направо клиничен случай.Няма тема в която да не изкажеш компетентно мнение, с тон на тънък познавач на съответната материя. Аз съм играл футбол, и знам какво влияние оказва един много добър играч когато е сред сравнително равностойни съотборници. Ти предполагам също си играла футбол? Между нощните курсове без фарове Турку-Драмен, както разбрахме в една друга тема, познах ли?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз гледах днес само положението, защото не съм фен на английското първенство, още по-малко на Бербатов, а най-малко на Юнайтед, но снощното му изпълнение граничи с виртуозността. Дано с играта си там да вкара малко в пътя чугунените английски глави. Нормално е в Тотнъм да е изпъквал повече, защото това е посредствен отбор и нямаше играчи на неговото равнище, докато тук целите винаги са високи и е обграден от по-равностойни играчи.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
ele написа:да, явно са наддавали малко повече след като се отказах да следя новините за него. И все пак Бербатов не играе добре този сезон, много по-добре игра в тотнъм.Тия курсове не ги знам, а ти май се опитваш да обиждашlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
sugarboy написа:Аз гледах днес само положението, защото не съм фен на английското първенство, още по-малко на Бербатов, а най-малко на Юнайтед, но снощното му изпълнение граничи с виртуозността. Дано с играта си там да вкара малко в пътя чугунените английски глави. Нормално е в Тотнъм да е изпъквал повече, защото това е посредствен отбор и нямаше играчи на неговото равнище, докато тук целите винаги са високи и е обграден от по-равностойни играчи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар