Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на GSM

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nai7 написа:
    Имам Nokia E51 и трябва да ти кажа че това е телефона има вграден уаерлес незнам дали така се пише,и където има интернет аз го хващам,и то бес да давам една стотинка за това.Сложил съм си и скайпа но не мога да говоря а само да пиша.И най важното има и GPS ако ти трябва хубав телефон това е.
    сложи си fring и ще можеш и да говоришGPS този телефон няма, трябва външен
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

За качеството на снимките/светкавицата: с уговорката, че не може да се сравнява с фотоапарат (както се знае, нещата не са само резолюция - трябва и оптика и софтуер! ), камерата е прилична. Особено макрорежимът и е много добър, много приятно се правят и панорамни снимки. Светкавицата върши работа до метър-метър и половина. Но, както при повечето цифрови камери, за добри снимки си трябва добро осветление.Между другото, много от снимките, които съм качвал тук във форума напоследък са правени с телефона. Виж например снимките в тази тема (те, разбира се преоразмерени, оригиналите са доста по-големи).За батерията: вече писах, че съм доволен. Но предполагам си наясно, че с тези големи дисплеи, допълнителни функции и приложения работещи във фонов режим, смартфоните са си доста лакоми за енергия. За wi-Fi-то: ами, работи. :D Честно казано рядко го ползвам. Подкарах и Fring и QIP и iSkoot for Skype. През iSkoot съм правил и разговори, не само чат. Видеоразговор съм водил само за проба - е работи, ама си е повече играчка, отколкото сериозна функция. А да, това ме подсеща, че качеството на задния говорител е малко дразнещо - при разговор на говорител звукът е ... как да го опиша ... има някакво гъгнене, пращене?За GPS-а: надявам се си обърнал внимание, че самият апарат няма вграден (за разлика от C900 доколкото си спомням). Някъде бях чел, че има допълнителен аксесоар, който играе ролята на приемник, ама тук никъде не съм виждал да се продава. Разбира се, може да се ползва външен приемник (по Bluetooth), ама са си още едни стотина лева. По едно време се чудех дали да купувам, пък се отказах - реших, че всъщност не ми трябва. Ако някъде се загубя, с Google Maps все ще се ориентирам къде съм! :D Щом досега си ползвал SE вероятно знаеш (а може би и ползваш) My Phone Explorer (достъп, управление, архивиране и пр. на телефона от компютъра). Е, последната версия 1.7 поддържа и Symbian базирани телефони (т.е. и G900).И пак ще кажа: не ми допада интерфейсът на Symbian като операционна система. Не че не съм си накачулил разни програмки , ама ако сега трябваше да си купувам телефон, вероятно щях да изневеря на Sony Ericsson (въпреки че май съм фен на SE щом последните ми 3 телефона бяха от тази марка) и да взема телефон с Windows Mobile.
      nai7 написа:
      ...но не мога да говоря а само да пиша...
      Доколкото знам E51 си има инсталиран SIP клиент.
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Ами не съм много наясно но по скайпа мога само да пиша незнам как може да стане и да говоря.А за интернета го хващам от 100 метра понеже съм във Сл.бряг и на 100 метра от мен във един хотел има интернет и аз го хващам бес проблеми.Незнам дали имат GPS но аз като го взех моя имаше карта на София със всички пътища явно предния собственик си ги беше сложил.

Коментар

Ако си готов да се разделиш с още парички HTC Touch Diamond е твоя телефон от 2 седмици съм с това чудо. Триизмерната навигация IGO8 бачка перфектно. Дисплея е уникален 640/480 пиксела. През Скайп може да си говориш без проблеми. В нета е пълно с всякакви програми за него. Има и така наречения G-сензор който следи положението на телефона в пространството, засега приложим за някои игри и управление на телефона, предполагам скоро ще излезе и програма /подобна на тая за Iphone/ да може да се използва и като G-Tech - тунерите в форума ще се сетят за какво иде реч. Единствено липсва светкавица за камерата, но за мен това не е сериозен проблем.

Коментар

Working...
          X